Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Kultur- og fritidschef til Fyns Kulturhovedstad


Chef for Kultur og Fritid i Svendborg Kommune

Svendborg Kommunes kultur- og fritidsliv er noget helt særligt. Svendborg er folkelighed såvel som elite på tværs af kultur- og fritidslivets mange facetter, hvor eksemplerne står i kø. GOG og Rabbits begejstrer på banerne, og 700 koncerter om året samt museer og teaterkunst på højt niveau holder kultur- og fritidsgryden i kog.

I Svendborg er det ikke kommunen, der høfligt skal skubbe på for at få gang i aktiviteterne. Her skal kommunen hoppe med på vognen, gå i dialog, koble ildsjælene sammen og helt enkelt – en gang imellem – undgå at gå i vejen. Der har været store events – det største af dem alle var DGI’s landsstævne i 2022. Det blev en kæmpe succes, og Svendborg Kommune blev igen flot placeret på landkortet.

Men det er kultur- og fritidslivets i dagligdagen der bidrager allermest til at gøre Svendborg til et fantastisk sted at bo. Og der er bevis for, at det virker. Tilstrømning af nye indbyggere og det at være kåret til en af Danmarks bedste studiebyer vidner om, at det lykkes.

Lige præcis i Svendborg er kultur- og fritidschefen derfor en helt central chefstilling. Du – og dine dygtige medarbejdere – skaber koblinger til de kræfter, der skaber liv og aktivitet i kommunen. Du understøtter, når der er brug for det, og du finder løsninger sammen med dine kolleger på tværs af Svendborg Kommune.

Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af Det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune

Du kommer ind i en veldrevet kommunal organisation, og du kommer til at møde særdeles engagerede politikere, der er kommet ind i deres yndlingsudvalg – og det kan mærkes. Dette er det fine fundament, du som vores nye kultur- og fritidschef kommer til at stå på.

Kravene til dig er, at du har lyst til – og evner – at få Svendborgs DNA i knoglerne. Du får energi af at arbejde sammen med de ildsjæle og foreninger, der skaber det kultur- og fritidsliv, der medvirker til at få kommunen til at blomstre. Du har en god moral og er åben og tolerant – for det er det, du vil møde i Svendborg. Du er en dygtig leder, der er god til at få det bedste ud af ledere og medarbejdere i en værdibaseret organisation. Du har politisk flair, er kommunikativt stærk, og – ideelt set – har du også noget embedsmand i dig.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår iht. "Aftale om aflønning af chefer". Stillingen er klassificeret med en årsløn på kr. 747.800 ekskl. pension. Herudover er der mulighed for forhandling af individuel kvalifikationsløn.

Yderligere oplysninger:

Kan fås hos Jakob Lundgaard, telefon 4033 2414 og/eller hos Direktør Jonas Wittendorff, telefon 23 48 09 21.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil
Se også mere i kulturløfte_3.0_fokusomraader_2023-2025.pdf

Ansøgning

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 4. oktober 2023 kl. 8.30.