Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Kommunaldirektør til Furesø Kommune


Furesø er en af Danmarks allermest attraktive kommuner at bo i. Her er 42.000 indbyggere, smuk natur, god infrastruktur og en masse aktive og engagerede borgere i en mangfoldighed af boligmiljøer og erhverv.

Ledere og medarbejdere fortæller om en flad organisation med god stemning, eksperimenter, enkel kommunikation og gode vilkår for tværfagligt samarbejde og gode løsninger. Byrådsmedlemmerne fortæller om godt samarbejde, ordentlighed og god stemning plus en vedholdende borgerinvolvering under overskrifterne ’Vi skaber løsninger sammen’ og ’Kom og vær med’.

Der er styr på ambitionerne, og der arbejdes systematisk frem mod opfyldelsen af byrådets 2030-mål. Klimaneutralitet og det gode børneliv er noget af det, der rager op og kræver noget ekstra. For kommunaldirektøren indebærer 2030-planen en overordnet strategisk opgave med udvikling og opfølgning. Samtidig er der konkrete mål, hvor kommunaldirektøren kommer til at engagere sig mere personligt, f.eks. indsatsen for at tiltrække flere uddannelser til kommunen.

Derudover er idérigdommen stor, og en af opgaverne for kommunaldirektøren bliver at sikre prioritering af og synlighed om, hvad der arbejdes med, og hvordan administrationens kræfter fordeles. Som i mange andre kommuner er budget 2023 og frem udfordret, og der ligger en opgave i at sikre god implementering og god balance på både kort og langt sigt.

Læs mere i job- og personprofilen

Furesø Kommune søger en erfaren lederpersonlighed med integritet og pondus og meget gerne med tung ledelseserfaring fra en eller flere kommuner samt et godt netværk i f.eks. ministerier og kommunale organisationer.

Flere oplysninger

Du er velkommen med spørgsmål hos borgmester Ole Bondo Christensen, Furesø Kommune, på tlf. 7216 5200 og/eller hos Jakob Lundgaard fra Lundgaard Konsulenterne (der bistår i ansættelsesprocessen), tlf. 4033 2414.

Frist

Fristen for ansøgning er den 12. juni 2023 klokken 8.30.