Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Fagchef for Erhverv, Mobilitet og Byudvikling i Fredericia Kommune


Fagchef, der på alle måder kommer i centrum

DanmarkC er en helt perfekt beskrivelse af, hvad Fredericia er for en størrelse. Det er helt enkelt Danmarks infratruktur-HUB. Det er her, jernbaner, data og elektricitet, motorvejene E45 og E20 og bælt og land mødes i en dyb havn. Det giver nogle store udviklingspotentialer, hvor det i mindre grad er efterspørgslen, der er en udfordring, men derimod prioritering af arealerne i en geografisk lille kommune, samt en organisation, der skal kunne følge med.

Et bredt flertal af byrådets partier er netop blevet enige om en vision for kommunens udvikling over de kommende ti år. Overskriften er; ”Fredericia – Fremtidens centrum. For den grønne omstilling. For kulturen. For børnefamilierne”. Dermed er den grønne omstilling en topprioriteret del af den politiske strategi i de kommende år.  Fredericia Kommunes geografiske placering og infrastruktur giver unikke muligheder i den grønne omstilling, hvor Fredericia stiler efter at blive CO2-negative i 2033, samtidigt med at Fredericia kan blive centrum for endnu flere grønne jobs.

Kanalbyen Fredericia er i øjeblikket ved at skabe en af Danmarks store bymæssige transitioner, hvor by og Lillebælt smelter sammen i en ny, spændende bydel. Det er en enormt vigtig og prioriteret opgave, men den gamle, attraktive fæstningsby må aldrig glemmes i de udviklinger, der – alt andet lige – ændrer på bydynamikken. Fæstningsbyen er helt unik, og det skal fastholdes og udvikles. Byudvikling er en kerneopgave.

Du kommer tæt på en direktion og ind i en strategisk chefgruppe, der står sammen om opgaven. Ønsket om åbenhed, troværdighed og ordentlighed er udpræget, og fornemmelsen af fremdrift og optimisme er tydelig. Og dine afdelingsledere er klar til at tage imod dig med lige dele forventning som forhåbning til det, du kan bidrage med.

Vores forhåbninger til dig i øvrigt er, at du er et stort ledelsestalent, hvor tyngde og kompleksitet er væsentligere end længden på CV’et. Du brænder for Teknik og Miljø – og det skal vi kunne mærke hos dig. Hvor ”ilden” kommer fra, er vi til gengæld ikke så dogmatiske i forhold til. Det er dog en fordel at have kendskab til kommunal planlægning i bred forstand. Du skal have en god fornemmelse for de dynamikker, der driver den offentligt styrede organisation, herunder politisk tæft. Du er kommunikativt stærk og evner at skabe ledelse og følgeskab, også fra scenekanten. Du er udpræget god til at samarbejde med andre, både ”i huset” og sammen med vores mange gode samarbejdspartnere uden for rådhuset. Og så er du god til at bidrage i de langsigtede strategiske dagsordener.

Baggrunden for, at stillingen er blevet ledig, er, at din forgænger er blevet direktør i en af landets store kommuner. Det er med lige dele ærgrelse over at sige farvel til et dygtigt menneske og stolthed over at kunne konstatere, at vi i Fredericia Kommune kan tilbyde en ledelsesplatform, der kan bringe dygtige folk langt. Måske dig?

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på overenskomstvilkår efter cheflønaftalen. Du er velkommen til at kontakte direktør René Olsen, hvis du har spørgsmål til dette.

Yderligere oplysninger:

Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos direktør René Olesen, tlf. 2546 8439.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning:

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 12. april 2023 kl. 8.30.