Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistenter med vagt hver 3. weekend

Vil du være en del af et hus hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus og vil du gerne have indflydelse på din arbejdsdag - så er jobbet her!

Vi har på Vesterled omorganiseret os, hvor vi i samarbejde med MED-udvalget har valgt at prioritere nærledelse, hvilket betyder at din leder støtter dig, er synlig og arbejder tæt sammen med dig i hverdagen.

Bliver du båret af kompetenceudvikling, tværfagligt samarbejde og lysten til at lære og lære fra dig, så er Vesterled Plejecenter det helt rigtige sted for dig, da det er omdrejningspunktet for vores hverdag.

Ønsker du samtidig indflydelse på din arbejdsdag/arbejdstider og -opgaver og har du mod til at skabe faglig udvikling og tage ansvar for beboerne, dine kollegaer og dig selv, så skal du søge det her job, da det er det helt rigtige for dig.

Skriv gerne om du ønsker primært dagvagt, primært aftenvagt, eller nattevagter. Alt kan forhandles, så din nye hverdag på Vesterled Plejecenter kan passe med dit privatliv.

Vi tror på at trivsel på arbejdet handler om et godt arbejdsmiljø, og at man altid føler sig klædt på, til de opgaver der skal løses. Derfor har vi valgt at søge flere nye kollegaer, som kan og tør gå foran med at opnå nye kompetencer og være med til at indgå i tæt samarbejde med kollegaerne på afdelingen, som består af afdelingsleder, sygeplejersker, sosu-hjælpere og -assistenter, pædagogisk personale, ufaglærte samt studerende og elever.

Som social – og sundhedsassistent har du

 • Lyst til en varieret hverdag, hvor det er vigtigt at være en god rollemodel.
 • Kompetencer til at være med til at skabe trygge, effektive og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb.
 • Vægter pårørendesamarbejde.
 • Lyst til at give vores beboere en meningsfuld hverdag.
 • Lyst til evt. at være vejleder for elever. Hold dig ikke tilbage, hvis du ikke har uddannelsen, den bliver du tilbudt, da vi vil være et toptunet uddannelsessted.

Du vil få

 • Tydelig og tillidsfuld ledelse – Tæt sparring med kollegaer og leder.
 • Et udfordrende og spændende job, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.
 • Tilbud om efteruddannelse og løbende opkvalificeringskurser. Vi arbejder dagligt på at udvikle alles kompetencer på tværs af faggrupper, sammen er vi stærkest!
 • Et team, hvor respekt og tillid er i centrum i samarbejdet.
 • Mulighed for at sætte dit DNA på vores udviklingsproces.
 • Fast stilling på 32 timer ugentligt (kan forhandles)

Vil du vide mere?

På Vesterled bor 88. ældre med fantastisk beliggenhed i Herning Midtby. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve/bo miljøer, hvor vi laver mad, spiser og samles for at skabe et familiært og rart sted at være. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at kontakte
 • Afdelingsleder Pernille Anna Knudsen – vedpz@herning.dk eller telefon: 2242 8923.

Vi viser gerne rundt efteraftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Vi ansætter og holder samtaler løbende, seneste frist for ansøgning den 16. december 2021.

Ansøgningen sender du med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.