Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Fysioterapeut til Træning & Aktivitet

– Område Øst

Vil du være en del af dynamiske terapeutgruppe, der samarbejder på tværs af opgaver og fagområder og tænker træning ind i borgerens hverdag – så er denne stilling noget for dig

Grundet øget opgavetilgang søges en Fysioterapeut til træning efter serviceloven §86.1 og rehabiliteringsopgaver efter servicelovens §83a og træning efter sundhedsloven § 140 i eget hjem og på aktivitetscentre samt arbejdsmiljøopgaver og forflytningsundervisning ift. plejen.

Arbejdsområdet er hele Område Øst i Herning kommune med base på Trænings- og Aktivitetscenter Koloritten og Holtbjerg Aktivitetshus. Du vil indgå i samarbejdsrelationer med den øvrige personalegruppe i begge huse, for at sikre et varieret og inspirerende aktivitets- og træningsmiljø og styrke samarbejdet med frivillige. Du vil i samarbejde med terapeutgruppen i hele Træning og Aktivitet medvirke til at udvikle vores tilbud og den faglige indsats.

I Sundhed og Ældre har vi fokus på borgerens møde med medarbejderen. Vi lægger vægt på, at du

  • -har erfaring med arbejdsmiljøområdet og samarbejde med plejepersonale også i forhold til rehabiliterings og trænings opgaver.
  • er kvalitetsbevidst og selvstændig i dit arbejde
  • er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • har et godt humør og en engageret og positiv tilgang til opgaverne
  • kan inspirere og motivere borgere og kolleger til en fælles indsats

Vi tilbyder dig en meget varieret hverdag, med mulighed for at have stor indflydelse på eget arbejde, samarbejde i et tværfagligt team i konstant udvikling og tilknytning til centre med lang tradition for samarbejde med brugere og frivillige.

Stillingen er på 34 t. ugentligt, med opstart 1. januar 2022 eller tidligere.

Ansøgningsfrist

1. december 2021.

Samtaler forventes afviklet onsdag den 8. december 2021.

Løn og Ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst.

Spørgsmål til stillingen

kan rettes til teamleder Allis Lunde på telefon 21 34 16 97 eller på mail takal@herning.dk.


 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.