Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Studentermedhjælper til Teknik og Miljø

Er du Teknik og Miljøs nye studentermedhjælper?

Vi søger en studentermedhjælper gennemsnitlig 10 timer om ugen. Stillingen giver mulighed for et indblik i Teknik og Miljøs arbejdsfelt, som spænder bredt over emner som miljø, klima, bæredygtighed, byggeri, affald, natur, trafik og meget mere.

Dine opgaver bliver bl.a.

  • Overførsel af websider til ny hjemmeside
  • Planlægning af arrangementer og møder
  • Udsendelse af høringssvar
  • Grafiske opsætninger og præsentationer
  • Hjælpe vores projektledere i projekter, følge op og udarbejde materialer
  • Deltagelse på Landsskuet og andre borgerrettede aktiviteter.

Om dig

Som person har du gode samarbejdsevner, er omhyggelig og tager initiativ. Du kan arbejde struktureret og selvstændigt og er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Du får desuden rig mulighed for at udfolde dine digitale kompetencer. Vi lægger vægt på, at du er motiveret og har et godt drive og godt humør.

Du er formentlig i gang med en videregående uddannelse i Herning og har mindst 1 år tilbage af din uddannelse, gerne mere.

Vi tilbyder…

Et spændende og lærerigt studiejob, hvor du vil få indgående erfaring og indsigt i, hvordan det er at arbejde i en politisk organisation.
Du bliver en del af afdelingen Administration og Udvikling – et team på 11 medarbejdere, som du vil få et tæt samarbejde med.
Arbejdsstedet er Rådhuset i Herning. Din arbejdstid skal hovedsageligt ligge inden for rådhusets åbningstider, men kan dog med tiden tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 7. december 2021.
Vi vil løbende afholde samtaler med relevante kandidater.

Ansættelsestidspunktet er snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte

Nina Skov Lauridsen, telefon 96 28 80 11 / mail admnl@herning.dk for nærmere oplysninger om stillingen. 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.