Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sygeplejerske til Sygepleje Nord

Der bliver flere og flere spændende og interessante arbejdsopgaver i den kommunale sygepleje, så derfor udvider vi vores stabile gruppe. Har du lyst til at være en del af holdet den 1. februar 2022, så hører vi gerne fra dig.

Kunne du tænke dig at blive tilknyttet en arbejdsplads, hvor faglighed, samarbejde, humor og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt?
Vi har behov for alt, hvad du har lært. Som hjemmesygeplejerske arbejder du selvstændigt og alle dine sygeplejefaglige kompetencer sættes i spil.

Om stillingen og dig

Vi forventer, at du har humoristisk og positivt menneskesyn, trods travle hverdage vægter vi at hygge os og grine sammen.  At du er professionel og faglig velfunderet, udviser engagement og initiativ. Vi hjælper hinanden, ligeledes prioriteres refleksion, sparring og vidensdeling. Dine nye kollegaer vil være ansvarsbevidste, fleksible, arbejde med høj faglighed og er hjælpsomme, hvilket vi også har behov for, at du er.

Jobbet er både spændende og udfordrende, rummer flere muligheder. Hjemmesygeplejen forandres med større kompleksitet, og du vil bevæge dig dybt ind i borgerens kontekst og vil ofte følge et helt behandlingsforløb. Der er fokus på det tværfaglige samarbejde og forebyggende indsigt.

Du arbejder i dagvagt med enkelte aftenvagter og weekend hver 4. uge. Det ugentlige timetal aftaler vi ud fra dit ønske mellem 30-37 timer pr. uge.
Sygepleje Nord kører ud fra Aulum, beliggende mellem Herning og Holstebro. Vi dækker den nordlige del af Herning Kommune, herunder Sunds, Aulum, og Vildbjerg.

Vi har i dagvagt 11 ruter og 2 ruter i aftenvagt. Vi kommer i borgernes hjem eller borgerne kommer til vores sygeplejeklinikker.  Vi samarbejder tæt med Herning Kommunes Akut Team og Hjemmeplejen.

Vi tilbyder en grundig introduktion til dig. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte mig distriktsleder Anne Skou Østergaard på telefon 51 32 13 98.

Ansøgningsfrist

14. december 2021. Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 16. december 2021.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Jobbet krævet kørekort B samt autorisation som sygeplejerske.
Straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.