Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Dagplejer til Aulum

Er du vores nye dagplejer i Aulum?


Er du god til børn? Og bor du i Aulum?
Så har du vores opmærksomhed.

Vi mangler nemlig en dagplejer i netop dit område, og det kunne sagtens være dig!

Du er velkommen til at ringe til Anita Brædder på tlf. 20 60 64 15 til en snak om jobbet.
Måske har du tidligere arbejdet med børn. Måske har du ingen erfaring, men det er også okay.

Vi hører under alle omstændigheder meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at åbne dit hjem op for nogle skønne børn i alderen 0-2,9 år.

Du er ikke alene

Som dagplejer vil du for det meste arbejde hjemme, men du bliver IKKE alene. Du får nemlig nogle dejlige kollegaer, som du er i legestuegruppe med én gang om ugen, og de er desuden klar til at sparre med dig i det daglige.
Derudover får du det første år en mentor, som hjælper dig godt i gang. Desuden er kommunens dagplejekonsulenter altid kun et kald væk.
Det betyder alt, at du og børnene trives, og derfor gør vi, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige start på jobbet.

Kort om livet som dagplejer:

  • Du kommer ikke til at passe børn. Du udvikler børn, og vi skal nok give dig nogle pædagogiske værktøjer til det.
  • Hverdagen bestemmer du over. Vil du på legepladsen, så gør du det. Vil du lave kartoffeltryk, så er det frem med forklæder og maling. Og har du en fed hobby, som du kan inddrage børnene i, så gør du det. Kort sagt - du bestemmer over din hverdag.
  • Åbningstiden er imellem kl. 6.00 til 18.00. Måske bliver din hverdag kortere, hvis forældrene henter og bringer på andre tidspunkter, men din åbningstid er 48 timer om uger. Til gengæld har du 7 ekstra fridage om året.
  • Din løn følger gældende overenskomst fra FOA, og du vil få et skattefradrag på 60 % til dækning af kost, sanitær service og slitage på dit hjem.
  • Udstyr som barnevogne, højstole og legetøj skal vi nok sørge for.
  • Det er en livsstil at være dagplejer. Hvis du har familie, skal de også være indstillet på børn i hjemmet.

Ring og hør nærmere

Måske tænker du, at det lyder spændende, men du er stadig i tvivl, om det er det rigtige. Så forstår vi det godt. Det er en stor beslutning at blive dagplejer, så lad os tage en helt uforpligtende snak.

Kontakt dagplejeleder Anita Brædder på telefon 20 60 64 15 eller mail dplan@herning.dk, som med glæde svarer på ALLE dine spørgsmål.
Du kan også se denne film om livet som dagplejer i Herning Kommune (2.30 min).

Måske tænker du nu, at jobbet er lige dig. Vi krydser fingre! Og håber på at du har fået mod at tage en snak eller sende en ansøgning.

Du søger online via Herning Kommunes hjemmeside – send gerne din ansøgning hurtigst muligt og allersenest den 12. december 2021.
Vi afholder løbende samtaler og vil gerne at du starter hurtigst muligt og allersenest den 1. februar 2022.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.