Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Fysioterapeut til Træning & Aktivitet – Område Syd

1 Fysioterapeut søges til Træning & Aktivitet – Syd til Herning Kommune.

Om stillingen

Stillingen indeholder vedligeholdelsestræning og genoptræning i eget hjem og på center. Der arbejdes efter servicelovens §84 og §86 samt sundhedslovens §140. Desuden vil der være forflytningsundervisning og rådgivning/instruktion i forhold til hjemmeplejens fysiske arbejdsmiljø

Der er base på Lind Aktivitetscenter, hvor du vil komme til at få fysioterapeut og ergoterapeutkolleger. Der indgås i samarbejdsrelationer med den øvrige personalegruppe samt frivillige i aktivitetscentret. Fysioterapeuten vil komme til at fungere som teamterapeut med kontakt til udvalgte hjemmeplejegrupper og plejecentre.

Vi arbejder tæt sammen med visitationsafdelingen, genoptræningsenheden og hjælpemiddelenheden. Vores opgave er at sikre sammenhæng mellem borgerne, hjemmeplejen og aktivitets- og træningstilbuddene i områdets aktivitetscentre.

Det forventes at du er i stand til at arbejde selvstændigt i et travlt miljø, hvor der er fokus på at skabe gode sammenhængende forløb for vores borgere.
Det er væsentligt, at du kan arbejde tværfagligt og tage ansvar for de fysioterapeutiske opgaver.

Ansættelsesvilkår

Du skal have kørekort til bil.

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 30 timer pr. uge og kan besættes fra den 1. april 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 14. januar 2022 klokken 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 5 og 6.

Ansøgning med relevante bilag skal sendes elektronisk via rekrutteringssystemet

Yderligere oplysninger

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til:
Leder Lars Østergaard tlf. 96 28 56 64 eller på mail taklo@herning.dk
eller Fysioterapeut Gitte Toustrup Hansen 30 44 03 64

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.