Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagog til Haderup Børnehus

pr. 1. februar 2022


Vi søger en pædagog på 35 timer til vores integrerede institution Haderup Børnehus.

Haderup Børnehus er en del af landsbyordningen Haderup Skole og Børnehus. Vi er placeret lige ved siden af skolen og består af to gamle lærerboliger, der er bygget sammen. Vi har gode udendørsarealer og bruger aktivt både skolens område og nærområdets skov, å og anlæg.

Børnehuset har plads til 10 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Stillingen er primært i vuggestuen, men da vi er en mindre institution, har vi et tæt samarbejde på tværs. Det er derfor væsentligt, at du har interesse for hele 0-6 års området og kan navigere pædagogisk i både vuggestue og børnehave.

Om os

I Haderup Børnehus er vores udgangspunkt, at det at være barn har en værdi i sig selv. Vores vigtigste opgave er derfor at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, hvor tryghed, fællesskab og udviklende læringsmiljøer er det grundlæggende.

Vi møder barnet ud fra principperne i Herningmodel Dagtilbud, hvor den anerkendende tilgang og positivt samspil i børnefællesskaber er central. Vi anvender aktivt DUÅ strategier, som er vores fælles sprog i hverdagen.

Vi har særligt fokus på sprog, hvor vi bl.a. eksperimenterer med legende sprogmiljøer og vi har faste sproggrupper. Vi bruger vores udeområder så ofte det er muligt og vores ældste børnehavebørn er en fast udegruppe.

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab, hvor forskellighed er vores styrke, når vi går mod de fælles mål.

Vi søger en pædagog der

  • Er fagligt bevidst og kan varetage alle pædagogiske opgaver i vuggestuen i samarbejde med en pædagogmedhjælper.
  • Har en anerkendende og proaktiv tilgang i det pædagogiske arbejde.
  • Er i stand til at skabe struktur og gennemføre planlagte pædagogiske aktiviteter for de yngste børn.
  • Prioriterer forældresamarbejdet højt og har erfaring med at afholde forældresamtaler
  • Kan anvende data og navigere i forskellige ITsystemer
  • Bidrager aktivt til teamsamarbejdet og de faglige refleksioner i personalegruppen med øje for hele 06 års området.
  • Kan se sig selv som en del af en større organisation med både Børnehus, SFO og skole.

Yderligere oplysninger

Ved spørgsmål eller ønske om besøg kontaktes pædagogisk leder Christina Obel Bennedsgaard på frhcb@herning.dk / telefon 96 28 79 30.

Ansøgningsfrist

6. december 2021 kl. 12.00.

Der afholdes samtaler den 13. december fra kl. 12.00.

Tiltrædelse 1. februar 2022.


 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.