Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Vi søger både til en fast stilling og til et barselsvikariat.

Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenter som Vestjysk kraftcenter for borgere med hjerneskade og fysisk funktionsnedsættelse? Hvis ja, så har vi jobbet til dig!

Vi søger en social- og sundhedsassistent på 25-34 timer pr. uge Der vil være 7-9 aftenvagter over 6 uger samt arbejde hver 3. weekend.

Vi søger en kollega, der brænder for sit fag, som vil indgå i afdelingens udviklingsarbejde, og som tillige har lyst til at indgå i tværfaglige arbejdsopgaver som personlig pleje og hverdagsaktiviteter.
Vi vil nytænke vores måde at samarbejde på i det tværfaglige forum, hvilket vi håber at du synes lyder spændende og ønsker at deltage i. Specialuddannelse eller erfaring med målgruppen er ikke et krav, hvis du har lysten til at udvikle dig, har vi kompetencerne og mulighederne for at give dig den viden du skal bruge i vores afdeling og i huset på tværs.
Vi ønsker at holde fokus på borgerens levede liv.

Bocentret er et permanent botilbud der henvender sig til voksne personer med erhvervet eller medfødt hjerneskade, der er kendetegnet ved betydelig og varig fysisk og/eller kognitiv funktionsnedsættelse. Beboerne har blandt andet behov for personlig pleje, koordinering af aktiviteter og støtte til at være til stede i og deltage i et fællesskab.
Der er 22 beboer i Bocentret fordelt på 2 afdelinger.

Vi lægger vægt på, at du

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Vil bidrage konstruktivt i afdelingens tværfaglige samarbejde
  • Kan rumme den hjerneskadedes til tider udfordrende adfærd
  • Kommer med en positiv tilgang og vil være med til at løfte de neuropædagogiske opgaver
  • Finder det spændende at optimere din faglighed i samarbejdet med kolleger i andre faggrupper

Vi tilbyder

  • Engagerede, kompetente kollegaer, der støtter hinanden i hverdagen
  • Et veltilrettelagt introforløb hvor du det første år deltager i intern undervisning
  • Et udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag
  • Høj faglighed hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udvikling

Læs mere på www.bytoften.herning.dk

Ansættelse snarest muligt.
Samtaler afholdes løbende med start torsdag den 25. november 2021.

Ansøgningsfrist

28. februar 2022 kl. 9.00.

Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

For yderligere oplysninger

henvises til afdelingsleder Linne Mønsted, telefon 51 23 68 21 eller mail koblm@herning.dk
 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.