Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogmedhjælper til Lundgårdskolens Specialafdeling

Pædagogmedhjælper, 23 timer/ugentligt fordelt på støtte til en enkelt elev og understøttende undervisning hos vores yngste specialelever.

Eleven, som skal støttes i skolehverdagen, har et synshandicap, diabetes og en CP-diagnose. Arbejdsopgaverne er mangfoldige og indbefatter blandt andet hjælp til personlig hygiejne og støtte i læringssituationer. Det er vigtigt, at du også formår at blive en del af klassens daglige liv og kan træde til og hjælpe andre elever og støtte lærerne, når der er behov for det.

Arbejdstiden placeres i tidsrummet mellem kl. 7.45 og kl. 14.00.
Ansættelse hurtigst muligt.
Ansættelsen er foreløbig indtil 31. juli 2022.

Forventninger til ansøger

Du
 • Brænder for arbejdet med specialbørn
 • Har mod på at hjælpe vores elever med personlige behov som bleskift, sonde, hjælp til spisning etc.
 • Ser det enkelte barn og arbejder anerkendende gennem relationen
 • Er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Er i stand til at modtage og give feedback
 • Har et godt overblik, ordenssans og gode samarbejdsevner
 • Deltager i dagligdagens pædagogiske indsatser og praktiske opgaver
 • Er smilende og har et godt humør
 • Har erfaring med understøttende undervisning
 • Har meget gerne kendskab til diabetes

Vi kan tilbyde

 • Engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde
 • Pædagogiske og praktiske udfordringer med børn som har CP eller er senhjerneskadet
 • Et indbydende og åbent miljø, der vægter det positive samarbejde
 • En engageret forældregruppe, der er interesseret i deres børns hverdag
 • Mulighed for yderligere timer som vikar

Om Lundgårdskolens specialafdeling

Vi har 23 elever i vores specialafdeling, som alle har hjerneskader, der enten er medfødte eller er opstået på grund af senskader. Deres fysiske og kognitive udfordringer gør, at de er udfordret ved, at de eksempelvis har svært ved at huske, koncentrere sig, gøre ting færdige og at de udtrættes hurtigt. De har brug for megen hjælp til personlig hygiejne. Mange af dem er kørestolsbrugere eller har andre former for hjælpemidler.

I skoledagen herunder den understøttende undervisning benyttes der forskellige understøttende strategier for at optimere elevernes læring, f.eks. tydelig programsætning for undervisningen, visualisering i form af billeder, piktogrammer, sociale historier, timetimer mm. Det er vigtigt, at du er dygtig til at holde overblik og at kunne hjælpe med at strukturere elevens time. I den understøttende undervisning indgår du sammen med en pædagog.

Vores dejlige skole er placeret 5 km nordvest for Herning centrum. Udover specialafdelingen har vi 515 pragtfulde elever fordelt på 0.-9. årgang med 1-2 spor i grundskolen og 3-4 spor i overbygningen. Der er 75 positive og engagerede medarbejdere.

Yderligere informationer

Ring gerne til pædagogisk leder for SFO’en, Gitte Brixen, på telefon 29 80 57 12 eller pædagogisk leder på skolen, Kristoffer Georgsen, på telefon 22 43 55 92, hvis du har spørgsmål til stillingen

Frist

Finder du interesse i ovenstående, skal du sende relevante udtalelser og bilag elektronisk via linket på Herning Kommunes hjemmeside senest den 28. oktober 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afvikles den 2. november 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.