Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt

Vi søger en Social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt, der vil være med til at sikre høj faglighed og kvalitet for vores 36 borgere, der kommer på et akut ophold, et vurderingsophold eller til et specialiseret eller avanceret rehabiliteringsophold på vores 36 midlertidige pladser i Rehabiliteringscenteret. Vi har mange forskellige borgere i midlertidige ophold med medicinske sygdomme, palliation, kirurgi/sår, demens, neurologi og akutte ophold, og vi har et stort flow af borgere, så derfor er der altid nye og spændende opgaver.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvor der er høj fokus på trivsel, sammenhold, faglig udvikling og høj faglighed? Mulighed for kompetenceudvikling og fokus på patient/pårørende involvering? En spændende varierende hverdag, hvor du bliver bakket op af kolleger i et tæt tværsektorielt samarbejde?

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i fast aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend eller 3 weekend. Der vil være mulighed for også at få dagvagter, hvis det ønskes. Stillingen er på 30 - 32 timer og ønskes besat pr 1. december eller efter aftale.

Vi modtager patienter fra sygehusene og borgere fra eget hjem til midlertidige ophold som akut ophold, vurderingsophold eller et specialiseret / avanceret rehabiliterings ophold. Vi har et stort flow mellem 60 – 80 indlæggelser/udskrivelser pr måned. Vi har en velorganiseret MED – og arbejdsmiljøorganisation med mulighed for indflydelse. Vi har et tæt samarbejde med kommunens visitationsenhed, akutteamet og kommunens øvrige specialfunktioner.
Vi har det kollegialt rigtig godt sammen, og der er en god tone – og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden i hverdagen.

Hvem er vi

 • Rehabiliteringscentret er opdelt i 4 teams med hver deres overordnende speciale.
 • Til hvert team er der tilknyttet sygeplejersker, sosu-personale og terapeuter.
 • Vi har studerende og elever og alle bidrager til deres læring.
 • Vi tager ansvar for det gode arbejdsmiljø og sætter pris på godt humør og fællesskab.
 • Tillid, samarbejde og ordentlighed er vigtige for os i kommunikationen.
 • Vi prioriterer at lave kompetenceudvikling, og vi har mange muligheder for at få faglig udvikling.

Hvem er du

 • Du er en faglig kompetent og gerne erfaren social- og sundhedsassistent.
 • Du har en bred klinisk erfaring og er interesseret i at følge med i udviklingen, og du bidrager til kollegernes udvikling.
 • Du har gode samarbejdsevner på alle niveauer.
 • Du har et godt overblik, er god til at prioritere, er fleksibel og kan møde vores beboer og deres pårørende i de behov, de har.
 • Inddrager borger og pårørende og kan arbejde målrettet ud fra opsatte mål for borgerne i deres midlertidige ophold.
 • Bidrager til udviklingen af Rehabiliteringscenteret med de nye opgaver det nære sundhedsvæsen giver os i fremtiden.
 • Bidrager til et godt arbejdsmiljø og en positiv kultur, som har en afsmittende effekt på patienter og pårørende.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og aftale om Ny Løn

Ansøgningsfrist

Mandag den 22. november 2021 – vær OBS på, at vi afvikler samtalerne løbende, og at stillingsopslaget bliver taget ned, når vi har ansat den rette.

Ansøgning sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerleder Hanne Fog på telefon 40 25 38 73.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.