Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Anlægsgartnerelev til Drift og Service

Anlægsgartnerelev til Herning Kommune – Drift og Service. 

Ønsker du at blive anlægsgartner, så er du måske den elev, vi søger hos Drift og Service

Du vil opnå

  • En varierende uddannelse, der giver en grundlæggende viden om etablering og vedligeholdelse af haver, parker oggrønne områder
  • En grundig viden om de forskellige planter og deres egenskaber
  • At anlægge og arbejde med driftsopgaver inden for både det grønne og grå område
  • En afveksling mellem skole og praktik i din uddannelse
  • En varieret og spændende arbejdsdag 

Vi forventer du har følgende kvalifikationer:

  • Skal kunne lide at arbejde udendørs
  • Er servicemindet, da du ofte kommer i kontakt med borgerne
  • Er loyal, positiv og ansvarsbevidst
  • Kan lide at arbejde i teams

Kan du genkende dig selv i profilen?

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende og udviklende virksomhed, der sætter medarbejderne i fokus? Så er du måske den nye elev vi søger! 

Har du evt. uddybende spørgsmål til ovennævnte stilling / profil, kan der rettes henvendelse til holdleder Steve Rasmussen på tlf. 29 68 51 34 eller holdleder Flemming Skarregaard på tlf. 20 67 42 29.
 
Se mere om Drift og Service:
 
Ansøgningsfrist: 7. november 2021. 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 46
 
Ansættelsestidspunktet er den 1. januar 2022. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældendeoverenskomst.
 
Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik og miljøområdet. 
 
Vores kerneopgaver er, rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, parkdrift, idrætsanlæg, naturpleje, naturdrift, legepladser og sikkerhed, grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægninger, fortove, asfaltarbejder, vejdrift, vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering. 
 
Vores vigtigste formål er at medvirke til, at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører, med et formål, at skabe mest mulig værdi inden for det tekniske, økonomiske, miljø og sociale givne rammer. 
 
Drift og Service påtager sig som arbejdsplads et samfundsansvar. Vores personalepolitik bygger på social ansvarlighed og i den daglige drift tænker vi hele tiden på at skåne miljøet.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.