Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sundhedspersonale til Engholmcentret

Uddannet sundhedspersonale til Engholmcentret i Sdr. Felding.

Vi mangler to kollegaer, som har lyst til en faste stilling på 30-32 timer ugentlig, i dag- og aftenvagt, hurtigst muligt, eller efter aftale.
Der arbejdes hver 3. weekend.

Vi forventer, at du

brænder for den ældre borger og har et stort hjerte for beboere med demens og evne at værne om beboernes og de pårørendes livssituation, hvor loyalitet og gensidig tillid er de bærende værdier også i kollegasamarbejdet.

Vi søger medarbejdere, som kan se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne og samtidig evner at se vigtigheden i det tværfaglige samarbejde.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor vi kan regne med hinanden og står skulder ved skulder, når dagene er travle.
Personlig og faglig udvikling har høj prioritet, for at vi kan matche de krav og udfordringer, vi møder i hverdagen. Der er ledelsesmæssig og kollegial opbakning til kompetenceudvikling.

Er du interesseret

i at søge en af stillingerne og ønsker du at se plejecenteret, så tøv ikke med at kontakte Centerleder Helle Sørensen på telefon 22 11 22 03 eller pr. mail eghhe@herning.dk

Ansøgningsfrist

27. oktober 2021. 8.00

Ansættelsessamtaler

Der indkaldes til samtale løbende i perioden.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.
 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.