Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Ernæringsassistentelev til Sundhed og Ældre

Arbejdssted

  1. Lind Plejecenter, Gadegårdsvej 121, Lind ved Herning
  2. Produktionskøkkenet på Søglimt i Sunds eller Toftebo i Hammerum
Eleven skal være i Lind, som er et plejecenter hvor maden produceres ude i afdelingen ca. 2/3 af praktikken og derefter i et produktionskøkken den sidste 1/3 af praktikken. Praktikstederne præsenteres ved samtalen.

Startdato: Den 1. januar 2022 eller efter aftale

Tid: 37 timer pr. uge, hverdage, weekender og på helligdage
Arbejdstiden vil primært være mellem kl. 7.00 og kl. 15.00.

Vi ansætter enten ungdomselever, voksenelever eller EUX elever, en del af uddannelsen hos os er med praktikker i andre køkkener med andre former for produktion og servering.

Vi søger

Én ernæringsassistentelev, en elev stilling, hvor man primært skal være på Lind plejecenter og sekundært i et af vores produktionskøkkener.
Du har masser af gå på mod og et godt humør.
Du kan lide at lave mad og er parat til at lære et håndværk fra bunden.
Du brænder for at lære mere og lave mad til ældre.
Det er naturligt for dig at få noget fra hånden,
Du har lyst til at blive en del af et team, som giver plejecentrets beboere, en rigtig god madoplevelse både til hverdag og til fest.
Derudover er det nødvendigt, at du er mødestabil, har ordenssans og kan trives i et aktivt miljø med plads til forskelligheder.

Vi tilbyder

En alsidig arbejdsplads, med fuld døgnkost produktion til plejebolig borgere. Du får en bred uddannelse med kold/varm produktion, diæter og bagning. Samt gode kollegaer. Et struktureret uddannelsesforløb i samarbejde med en praktikansvarlig og en praktikvejleder. Vi tager din uddannelse alvorligt, og vi forventer, at du gør det samme. Hvis du selv arbejder aktivt for din uddannelse, tør vi godt garantere et meget spændende forløb med mange udfordringer undervejs.

Hvis du har modet, viljen og lysten, giver vi dig mulighederne for en fantastisk start på din karriere.

Uddannelseskrav: Grundforløbet Mad til mennesker skal være bestået.
Løn: Efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Den 15. november 2021 inden kl. 8.00
Der afholdes samtaler den 25. november 2021 fra kl. ca. 9.00

Kontaktperson

Susanne Bak på telefon 30 57 87 86.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.