Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Centerleder til Engholm Centret

Brænder du for at gøre en forskel?
Så er du måske vores nye centerleder på Engholm Centret i Sdr. Felding. Engholm Centret er et velfungerende og moderne plejecenter, der hører under Sundhed og Ældre, i Herning Kommune. Ombygget i 2002.

På Engholm Centret har vi 31 boliger, hvoraf de 6 er skærmede pladser og 2 er aflastningspladser for borgere i Herning Kommune. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med daghjemmet, som ligger under samme tag. Vi har eget køkken og arbejder efter leve-bo tankegangen, hvilket betyder, at mest muligt produceres så tæt på beboeren som muligt.

Læs mere om os på Engholm Centrets hjemmeside.

Som leder kan du lide at være, hvor beslutningerne træffes. Du er med til at sikre, at plejecentrets 30 dygtige og engagerede medarbejdere har et meningsfyldt arbejde, ligesom du også i høj grad er med til at præge rammerne for Engholm Centrets beboere. Vi søger en kompetent leder, der motiveres af stort ansvar og som, sammen med personalet, kan stå for Engholm centrets daglige ledelse, med hvad det indebærer af drift, udvikling, innovation samt sikker økonomisk styring.

Vi søger derfor en centerleder som

 • Har en bred klinisk erfaring, et højt refleksionsniveau, et godt overblik og som formår at arbejde med kerneopgaven samt med de ledelsesmæssige opgaver.
 • Har lederuddannelse.
 • Er visionær og forstår at lede forandringsprocesser og gennemføre innovations -og udviklingstiltag.
 • Er engageret og ambitiøs.
 • Kan styrke og sikre systematisk arbejde med forebyggelse, rehabilitering og sammenhængende indsatser.
 • Er bekendt med vagtplanlægning og overenskomster for sundhedspersonale. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Silkeborg Data.
 • Er anerkendende i sin tilgang til personaleledelse og kan samarbejde på alle niveauer.
 • Har veludviklede kommunikative evner og formår at danne gode relationer både indadtil i plejecenterområdet, men også ud mod vores mange samarbejdspartnere.
 • Kan motivere og inspirere omgivelserne.

Du vil indgå i et aktivt og velfungerende lederteam på 13 ledere. Vi har i ledelsen lige nu fokus på: Det nære sundhedsvæsen, kerneopgaven, hverdagsrehabilitering og velfærdsteknologi.

Ud over ovennævnte tilbyder vi

 • En Vi - kultur med tillid, respekt og medinddragelse.
 • Et godt tværfagligt samarbejde.
 • En arbejdsplads kendetegnet af åbenhed og som tør tænke nyt.

Vi håber du har lyst til at blive vores nye centerleder med tiltrædelsesdato: 1. december 2021 eller efter aftale.

Aflønning sker efter gældende overenskomst, og vi beder om at fremvise straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål

til stillingen eller til Engholm Centret, er du velkommen til at kontakte chef for plejecentrene Gitte Rasmussen på telefon 96 28 57 10 / 41 16 17 26.

Ansøgningsfrist

Mandag den 25. oktober 2021 kl. 8.00.Ansættelsessamtaler: Den 26. og 28. oktober.
Der vil i forbindelse med samtalerne blive udarbejdet en personprofil. 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.