Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til en fast stilling på Sørvad Plejecenter

Fællesskab, hyggelig atmosfære og gode kollegaer

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og sætter du pris på værdier som nærvær, gode og loyale kollegaer, fleksibilitet og det at arbejde i en organisation, hvor der er højt til loftet? Så er Sørvad Plejecenter måske din kommende arbejdsplads?

Vi søger en dygtig social- og sundhedsassistent pr. 1. december 2021, men gerne snarest muligt, til en fast stilling på 30 - 32 timer ugentligt i dag- og aftenvagt. Der arbejdes hver tredje weekend plus en enkelt vagt over seks uger.

Sørvad plejecenter består af 20 lejligheder, hvoraf de to fungerer som aflastningspladser. På aflastningspladserne modtager vi beboere, som har behov for enten et akut-/vurderings- eller et venteophold til en plejecenterplads. Plejecenteret er bygget i ét plan, hvilket er med til at man som ny medarbejder hurtigt kan skabe sig et overblik. Både beboere, kollager og ledelse er tæt på hinanden, og den nærhed er med til at skabe tryghed og arbejdsro. Der er altid en, der er parat til at hjælpe dig.

Som et af Herning Kommunes mindste plejecentre kan vi tilbyde et super godt arbejdsmiljø, hvor vi giver plads til hinandens forskelligheder og hjælper hinanden med at udvikle de nødvendige kompetencer, som opgavernes kompleksitet fordrer. Vi kan tilbyde et trygt og kreativt miljø, hvor vi tør eksperimentere, afprøve nye, spændende projekter og udfordre os selv og hinanden. Der er ikke langt fra idé til handling. Kendetegnene ved Sørvad Plejecenter er en høj grad af tværfaglighed, humor og gensidig respekt.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som brænder for ældreplejen og er motiveret for at give vores dejlige beboere en værdig tid i den sidste del af deres liv.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at søge stillingen er du velkommen til at kontakte centerleder Lizette Skov Kvium på telefon 29 40 40 41 eller på mail sopls@herning.dk

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist

25. oktober 2021 kl. 11.00. Ansættelsessamtaler afholdes 27. oktober 2021.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.