Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og/eller sundhedsfaglige medarbejdere som faste afløsere til Rehabiliteringscenter, Herning

Social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent-elev eller sygeplejestuderende søges som fast afløser i weekender og ferieperioder. Der er tale om en spændende stilling med god mulighed for faglig udvikling.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvor der er stor fokus på høj faglighed, patient-/pårørendesamarbejdet og et godt arbejdsmiljø? Vil du gerne have mulighed for tæt sparring og udvikle dine kompetencer indenfor plejen? Så har du muligheden hos os.

Vi søger fire social- og sundhedshjælpere/social- og sundhedsassistent-elever til at arbejde i dagvagter hver anden eller hver tredje weekend samt i ferieperioderne. Stillingerne ønskes besat 1. november 2021 eller efter aftale.

Du skal indgå i pleje og rehabiliteringsopgaver sammen med de øvrige teammedlemmer. Det vil være individuelt, og du altid have tæt sparring med en social- og sundhedsassistent eller en sygeplejerske.

Rehabiliteringscentret er en vigtig brik i det nære sundhedsvæsen i Herning Kommune. Vi modtager patienter fra sygehuse og borgere fra eget hjem til midlertidige ophold. Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang i et tæt tværfagligt samarbejde med høj grad af patient- og pårørendeinddragelse. Vi har et tæt samarbejde med kommunens visitationsenhed, akutteamet og kommunens øvrige specialfunktioner.

Hvem er vi?

Rehabiliteringscentret er opdelt i fire teams med ti patienter i hvert team. Til hvert team er tilknyttet sygeplejersker, social- og sundhedspersonale og terapeuter.

Vi har studerende og elever på alle niveauer, hvor alle bidrager til deres læring.

Vi tager ansvar for det gode arbejdsmiljø og sætter pris på godt humør og fællesskab. Vi sætter pris på tværfagligheden og anerkender den funktion, vi hver især udfylder på rehabiliteringscenteret.

Vi er en fantastisk god arbejdsplads, hvor vi involverer patienter og pårørende.

Hvem er du?

Vi søger dig, som er uddannet social- og sundhedshjælper, under uddannelse til social- og sundhedsassistent eller i gang med at en sygeplejerskeuddannelse. 

Vi ønsker derudover, at du

  • er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
  • inddrager borger og pårørende og kan arbejde målrettet ud fra en rehabiliterende tankegang
  • bidrager til udviklingen af Rehabiliteringscenteret med de nye opgaver, det nære sundhedsvæsen giver os i fremtiden
  • har flair for IT og teknologi.

Der vil til stillingen være en god introduktion til de forskellige opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og aftale om Ny Løn.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til assisterende centerleder Anders Bagger på telefon 21 54 41 04 eller centerleder Hanne Berg Fog på telefon 40 25 38 73.

Ansøgningsfrist

 Ansøgning sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside senest 20. november 2021. Vær venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.