Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social - og sundhedsassistenter til et hus i udvikling!

Vil du være en del af en afdeling i udvikling, i et hus hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så er det dig vi søger!

Vi har de sidste måneder arbejdet med vores værdier og organisering, i en proces sammen med kommunens HR-afdeling. Med udgangspunkt i dette har MED-udvalget besluttet at sammenlægge seks afdelinger til tre, og prioriterer nærledelse og andre nye tiltag på afdelingerne.

I den nye struktur mangler vi en assistent til 3. sal i blandende vagter, men fortrinsvist dagvagter på 32 timer ugentligt, samt en assistent i blandede vagter, fortrinsvis aftenvagt på 1. sal på 30 timer ugentligt.

Der er omkring 25 faste tværfaglige kollegaer knyttet til hver afdeling, både sygeplejersker, assistenter og hjælper samt pædagogisk personale. Vi søger en kollega, der vil være en aktiv medspiller i udviklingen og har interesse i teamsamarbejde og eventuelt i vejlederarbejdet med eleverne i faste stillinger, fra 1. november 2021.

Som social – og sundhedsassistent har du

  • lyst til en varieret hverdag, hvor det er vigtigt at være en faglig velfunderet rollemodel
  • vilje til samarbejde og vidensdeling
  • kompetencer til at være med til at skabe trygge, effektive og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb
  • mestre pårørendesamarbejde på højeste niveau
  • lyst til at give meningsfyldte aktiviteter for beboere
  • lyst til eventuelt at være vejleder for elever.

Du vil få

  • tydelig, god og tillidsfuld ledelse – Tæt sparring med kollegaer og leder
  • et udfordrende og spændende job, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed
  • plads i et team, hvor respekt og tillid skal præge samarbejdet
  • mulighed for at være med til at præge den omfattende udviklingsproces.

Vil du vide mere?

På Vesterled bor 88 ældre med fantastisk beliggenhed midt i Herning, i et gennemtænkt arkitekttegnet byggeri. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve/bo miljøer, hvor vi laver mad, spiser og hygger sammen. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at kontakte;
Du er velkommen til at se stedet efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Skriv tydeligt i ansøgningen hvilken stilling du er interesseret i.

Vi ansætter gerne fra 1. november. Ansøgningen sender du med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.

Ansøgningsfristen er senest mandag den 27. september kl. 12, og vi holder samtaler i uge 39.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.