Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogisk medhjælper/støtte til elev i 7. klasse 10 timer pr. uge

Sdr. Felding Skole søger en medhjælper evt. fleksjobber med pædagogisk erfaring til at varetage støtten til en elev på 7. årgang med epilepsi. Jobbet vil bestå i at hjælpe i den daglige undervisning, hvor ting skal forklares og hvor der skal skabes struktur i hverdagen. Helt konkret betyder det, at du er med i undervisningen og yder støtte og hjælp i forhold til det underviste. Støttetimerne ligger fortrinsvis i de naturfaglige timer samt madkundskab.

Jobbet indbefatter ikke hjælp til personlig pleje.

Vi søger en person som har mod på at være en del af en teenagers skoledag, er god til at skabe struktur og overblik, som har gode samarbejdsevner og som også tør være tydelig og stille krav.

Vil du vide mere

om stillingen og skolen, kan du kontakte skoleleder Vibeke Delcomyn Hansen, på telefon 96 28 76 79 / mail sfsvh@herning.dk eller viceskoleleder Christina Trier på telefon 96 28 76 77 / mail sfsct@herning.dk

Frist

24. september 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.