Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Primærsygeplejerske til Sygepleje Øst

I Sygeplejen Øst i Herning Kommune har vi en fast stilling ledig til besættelse senest  den 1. november 2021.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske arbejdsplads?
Vi er en sygepleje kollegaflok, som vægter godt humør, sammenhold, høj faglighed og tryghed i udfordringer og refleksioner med hinanden.

Vi er forskellige, og vi er rummelige. Vi vil gerne kendes for at arbejde i samme retning både hver for sig og i fællesskab.

Det betyder, at du skal turde give noget af dig selv. Vi forventer, at du er professionel og faglig velfunderet, har en positiv indstilling i hverdagen og udviser engagement og initiativ. Vi hjælper hinanden og søger en samarbejdspartner, der vil bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Arbejdet som hjemmesygeplejerske er fagligt og personligt givende. Du samler værdifulde indsigter i samarbejdet med borgere og tværfaglige samarbejdspartnere.

Stillingen er fortrinsvis dagvagt med arbejde hver 4. weekend i dag-/nattevagt. Det forventes, at du indgår i dækning af nattevagtens fravær og ferie. Det ugentlige timetal aftaler vi ud fra dit ønske mellem 30–37 timer pr. uge.
Vi har mødested i Møllegade i Herning og dækker Herning midtby samt Hammerum og Gjellerup.

Vi er i dagvagt inddelt i 3 teams og kører 13 ruter enten i bil eller på cykel til sygeplejeklinik eller borgers hjem. I aftenvagten møder der 2 sygeplejersker ind.

Vi samarbejder i alle vagtlag tæt med Herning Kommunes Akut Team og Hjemmeplejens 2 distrikter i Møllegade.

Som hjemmesygeplejerske er du visitator, disponator og udfører af sygepleje, hvilket fordrer struktur, overblik og disciplin i forhold til arbejdsdagen. Ydelserne er mangeartede. Fra de komplekse til de instrumentelle, fra de koordinerende til de akutte. Vi arbejder tværfagligt, rehabiliterende og forebyggende, når det giver mening.

Vi tilbyder en grundig introduktion til dig på både kort og længere sigt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte: Distriktsleder Inger Bøgh telefon 29 36 66 72.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Jobbet kræver kørekort B samt autorisation som sygeplejerske.
Straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 23. september 2021. Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 27. september 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.