Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistenter eller -hjælpere søges til nattevagt på Vesterled

”Vil du være en del af en nattevagt i udvikling, i et hus hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så er det dig vi søger! ”

Vi udvikler på vores nattevagt og mangler to dygtige assistenter eller hjælpere, til fast nattevagt i et seks/seks med mulighed for syv/syv rul.

Vi har i 2021 arbejdet med vores værdier og organisering, i en proces sammen med kommunens HR-afdeling. Med udgangspunkt i dette har MED-udvalget besluttet at sammenlægge seks afdelinger til tre, og prioriterer nærledelse og andre nye tiltag på afdelingerne. Mere faglighed, tydeligere arbejdsgange og fokus på trivsel. Det betyder for vores nattevagt, at vi vil styrke ansvar og faglighed for vores assistenter og hjælpere. Du vil opleve stor grad af indflydelse på dine opgaver, i et tæt samarbejde med dygtige kollegaer og Akut Teamet.
Om natten er i tre faste personaler der deler huset imellem jer.

Som social– og sundhedsassistent / -hjælper har du

  • et selvstændigt job med stort ansvar, men også stor indflydelse
  • lyst til en varieret nattevagt, hvor det er vigtigt at være en faglig velfunderet rollemodel
  • vilje til at samarbejde og vidensdeling
  • kompetencer til at være med til at skabe trygge, effektive og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb.

Du vil få

  • god, tydelig og tillidsfuld ledelse – Samarbejde både op, ned og til siden
  • et udfordrende job, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed
  • plads i en afdeling/et hus, hvor respekt og tillid skal præge samarbejdet
  • en forventning om, at du vil deltage i efteruddannelse i det omfang, der er behov for det
  • 30 timer ugentligt i nattevagt. Mødetid er 23 - 7.
  • mulighed for at være med til at præge både din stilling og organisationen, da vi er i gang med en omfattende udviklingsproces.

Vil du vide mere?

På Vesterled bor 88 ældre med fantastisk beliggenhed midt i Herning, i et gennemtænkt arkitekttegnet byggeri. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve / bo-miljøer, hvor vi laver mad, spiser og hygger sammen. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at kontakte afdelingsleder Marianne Lefevre vedvr@herning.dk 61 93 76 98. Du er velkommen til at se stedet efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Vi har lavet nye grundrul, og besætter de to nattevagter fra 1. november 2021.

Samtaler bliver afholdt i uge 39, og sidste ansøgningsfrist er - Mandag den 27. september kl. 12.

Ansøgningen sender du med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.