Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Afløsere (omsorgsmedhjælper) til Vesterled Plejecenter

Midt i Herning by – tæt til alting….   

Har du interesse for mennesker og omsorg, og har lyst til at prøve faget af i en periode, i trygge omgivelser hvor vi lærer dig grundigt op? Eller er du i gang med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, og kunne du tænke dig at få noget erfaring og viden på dit CV?

Vesterled Plejecenter søger afløsere i alle vagtlag – Dag, aften og nat. Hold dig ikke tilbage hvis du kun kan arbejde på bestemte tider/vagtlag, vi er meget fleksible. Det er også muligt at arbejde faste weekender/timer hver 2. eller 3. weekend.

Ring og få en snak med Pernille… Måske er det lige dig vi mangler...

Som afløser har du

  • Minimum holdt din 18. års fødselsdag, og tænkt at nu er du moden og fornuftig
  • Lyst til plejeopgaver, hvor man kommer tæt på andre mennesker
  • Har overblik og kan holde hovedet koldt, også i pressede situationer
  • Kan tage initiativ, er imødekommende og behagelig at omgås

Du vil få

  • Grundig oplæring og intro til området
  • God, tydelig og tillidsfuld ledelse - Engagerede og kompetente kolleger
  • Et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed

På Vesterled bor 88 ældre med fantastisk beliggenhed midt i Herning, i et gennemtænkt arkitekttegnet byggeri. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve/bo miljøer, hvor vi laver mad, spiser og hygger sammen. Masser af aktiviteter og arrangementer i dagligdagen. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Vi ansætter løbende, så skynd dig at sende en ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger

om Vesterled på Kommunens Hjemmeside, eller ved at ringe til afdelingsleder Pernille Anna Knudsen på telefon 22 42 89 23 eller på mail vedpz@herning.dk
 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.