Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedshjælper til Demensafsnit

Ønsker du at blive en del af et demensafsnit hvor faglighed og samarbejde er i fokus – så er det netop dig vi søger

Da en af vores faste medarbejdere, har søgt nye udfordringer, søger vi en medarbejder til Plejecenter Lindegårdens demensafsnit.
Den ledige stilling er på 28-30 timer ugentlig. Stillingen er ledig fra den 1. november 2021 – eller efter aftale. Som ansat på vores demensafsnit kommer du i denne stilling til at arbejde i skiftende vagter.

Hvad er du god til?

Vi leder efter dig, der evner, at skabe en hverdag med trivsel, velvære og meningsfulde aktiviteter for beboerne. Det er naturligvis også vigtigt, at du har din grundlæggende faglighed som social- og sundhedshjælper i orden: du kan dit håndværk og du ønsker, at levere arbejde af høj kvalitet.
Det er lige så vigtigt, at du sammen med os vil lære nyt og udvikle dig selv og dit fag – samt at du kan lide, at udvikle dig og er åben over for de nye måder, at tænke og udføre omsorg på.

På Lindegården er der i alt 102 moderne plejeboliger fordelt på fire blokke. Den skærmede enhed som er Blok B består af to afdelinger med 9 beboere på hver afdeling - alle beboerne er ramt af svær demens. Personalet i vores demensafsnit består af en fast gruppe medarbejdere, som alle besidder en stor viden om demens. Der benyttes socialpædagogiske og sygeplejefaglige metoder i omsorgen og plejen.

Vi tilstræber, at Lindegården skal være et dejligt sted at bo - derfor arbejder vi ud fra beboernes værdier, livshistorie og behov. Med udgangspunkt i disse værdier mener vi, at der er mulighed for, at beboernes hverdagsliv kan udfolde sig individuelt og i fællesskab - alt efter hvad beboerne ønsker og magter. Vi møder beboerne med respekt, høj faglighed, menneskelig forståelse -og vi ser pårørende som helt centrale ressourcepersoner for beboerne og lægger vægt på et godt samarbejde.

På Lindegården har vi i mange år arbejdet med Marte Meo metoden. Metoden er medvirkende til at fremme samspillet og kommunikationen mellem plejepersonalet og den enkelte beboer. I 2019 blev Lindegården Marte Meo certificeret og du skal derfor igennem et Marte Meo forløb inden for de første måneder af din ansættelse.

På den skærmede enhed har vi et tæt tværfagligt samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, geronto psykiatri, demenskonsulenter og læger. Du vil dagligt arbejde tæt sammen med sygeplejersker, assistenter og social- og sundhedshjælpere.

Vi forventer, at du som social- og sundhedshjælper

 • Arbejder selvstændigt, deltager i helhedsplejen, har blik for opgaver på tværs af blokken og er med til at planlægge og koordinere sammenhængende, faglig og værdig pleje.
 • Har gode kommunikative evner og kan dokumentere efter retningslinjerne.
 • Kan skabe relationer præget af respekt, gensidighed og anerkendelse.
 • Er initiativrig i forhold til tiltag, der fremmer et godt hverdagsliv.
 • Har tæt samarbejde med beboere, pårørende, kolleger og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Er stabil, rolig og kan agere med overblik i en til tider uforudsigelig hverdag.
 • Er sammen med en sygeplejerske eller assistent kontaktperson for en gruppe beboere.
 • Er positiv, imødekommende og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø, gennem positiv dialog og samarbejde.

Vi kan tilbyde dig

 • En alsidig og spændende arbejdsplads, som konstant er i bevægelse og udvikling, med fokus på kerneopgaven.
 • Høj grad af kompetence og ansvar/medansvar.
 • Mulighed for sparring i hverdagen og på ugentlige gruppemøder.
 • Plads til og respekt for forskellighed.
 • En god introduktion, opfølgning og løbende undervisning.
 • Introduktion til og evt. oplæring i Marte Meo metoden.
 • Fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel.
 • Åbenhed, imødekommenhed og hjælpsomhed.

Tiltrædelsesdato

1. november 2021 – eller efter aftale

Ansøgningsfrist

24. september 2021 kl. 12.00

Løn- og ansættelsesvilkår

efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger

er du meget velkommen til at aftale tid til et besøg på vores dejlige arbejdsplads. Dette gøres ved at kontakte assisterende centerleder Helle Tornvig Andersen på telefon 96 28 56 02 eller pr. mail på liphg@herning.dk. 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.