Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Studie-, vikar- og sommerferiejob ved Sundhed og Ældre

Hos hjemmeplejen og plejecentre i Herning søger vi ferieafløsere til maj, juni, juli og august måned 2024. Der er desuden mulighed for vikar- eller studiejob hele året samt til weekendafløsning.

Her får du

  • et spændende job med mening
  • et godt job til cv’et
  • god løn med tillæg for aften og weekendvagter
  • god introduktion af hjælpsomme kollegaer
  • arbejdstider der passer dig

Har du

  • lyst at hjælpe andre mennesker?
  • sans for at yde pleje og praktisk hjælp?
  • et positivt livssyn og er en loyal kollega?

– så send en ansøgning i dag! – Klik her

Om jobbet

Du vil blive introduceret godt til dine opgaver, så det er trygt for både dig og borgerne. Der stilles ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men der forventes en naturlig interesse for at arbejde med mennesker. Din primære opgave er at yde omsorg og pleje.
Arbejdet er fleksibelt, og kan sagtens passes samtidigt med, at du studerer eller har andet deltidsarbejde.

Hvis jobbet fangede din interesse, så udfyld ansøgningsskemaet og skriv lidt om dig selv (du behøver hverken sende ansøgning eller CV).
 

Du kan arbejde i hjemmeplejen og / eller på plejecentrene

I hjemmeplejen hjælper du borgerne i deres eget hjem, og du går, cykler eller kører rundt. Vi stiller bil eller elcykel til rådighed. Dine kollegaer er aldrig længere væk end et opkald. Hjemmeplejen er opdelt i fem geografiske områder i Herning. Du kan ansøge det område der passer dig bedst.

plejecentrene bor borgerne i deres hjem på selve centret. Borgerne er ofte udfordret både af alder og af sygdom, og de har brug for hjælp til dagligdags gøremål. Her arbejder du sammen med kollegaerne i en mindre afdeling med f.eks. 12 beboere.

Du får løn efter overenskomsten, og du får tillæg til lønnen for at arbejde lørdag, søndag og om aftenen.

Tilmeld dig jobbanken her

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.