Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Vikarer til handicapområdet - handicaphjælpere

Vi er Handicapområdet i Herning Kommune, og vi søger tilkaldevikarer i dag-, aften- og nattetimer til flere af vores botilbud. På vores botilbud har vi børn, unge og voksne, som i en kortere eller længere periode af deres liv har brug for specialiseret hjælp og støtte til at klare deres hverdag.

Søger du

  • Et givende arbejde, hvor du gør en forskel for børn, unge eller voksne?
  • Spændende arbejdsdage med afvekslende opgaver?
  • Gode erfaringer og relevant viden til CV’et?
  • Dedikerede og engagerede kollegaer, som vægter et godt kollegaskab?
Hvis ja, så er du måske vores nye tilkaldevikar!


Arbejdet som vikar er fleksibelt, og kan sagtens passes samtidigt med, at du studerer eller har et andet arbejde. Det vigtigste for at trives og lykkes i jobbet er, at du er interesseret i området, har gåpåmod og har lyst til at være en vigtig hjælper i andres liv.

Derudover er det en fordel, at

  • Du er stabil og møder op til det arbejde, der er aftalt
  • Du bevarer roen i pressede situationer
  • Du handler selvstændigt i opgaver, hvor du er alene med beboerne
  • Du kan varetage omsorgs- og plejeopgaver
  • Du både kan være professionel og empatisk i mødet med beboerne
  • Du ikke er bange for at kontakte en kollega / leder, hvis der er noget, du er usikker på.

Vi sørger naturligvis for, at vores nye medarbejdere bliver klædt godt på, så alle kan være trygge i samarbejdet.

Tilmeld dig vikarbank her!


Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette Engsig på e-mail: hchhe@herning.dk / telefon 40 23 67 48.

Info om vores botilbud

Rosenholm

Målgruppe:
Voksne over 18 år med udviklingshæmning eller med multiple funktionsnedsættelser. Nogle beboere har en psykiatrisk diagnose eller autisme som tillægsdiagnose.

Arbejdsopgaver(eksempler):
Du skal hjælpe og støtte vores beboere, så de kan klare deres hverdag bedst muligt personligt, praktisk og socialt. Dine opgaver kan f.eks. være at motivere til og hjælpe med at komme ud af sengen, med at komme i bad, med post, med indkøb, lettere rengøring, og at tage initiativ til og deltage i forskellige aktiviteter og sociale fællesskaber.

Hjemmeside: https://rosenholm.herning.dk/

Tjørringhus

Målgruppe:
Børn og unge i alderen 0-18 år med multiple funktionsnedsættelser, som kan have udfordringer med spasticitet, epilepsi, syndromer samt hjerneskader.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal hjælpe og støtte vores børn og unge i alle de opgaver, der hører dagligdagen til. Vores børn og unge har et stort behov for hjælp og støtte til alle praktiske opgaver. Udover det praktiske er dine opgaver også at tage initiativ til at deltage i aktiviteter og sociale fællesskaber og tage initiativ til at skabe aktiviteter indenfor den faste dagsrytme. Der kan for eksempel være tv, højt læsning, leg med iPad eller sansestimulerende legetøj eller musik.

Hjemmeside: https://www.tjoerringhus.herning.dk/

Agerbo

Målgruppe:
Børn og unge i alderen 5-18 år med personligheds- og tilknytningsforstyrrelser f.eks. autisme og ADHD.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal motivere og guide vores børn og unge i mange af dagligdagens gøremål. Vores beboere har brug for tydelige voksne, der kan skabe struktur forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagt støttesystemer.

 

Bytoften

Målgruppe: 
Unge og voksne over 18 år med en moderat eller svær erhvervet hjerneskade og/eller et fysisk handicap.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal hjælpe og støtte vores beboere, så de kan klare deres hverdag bedst muligt personligt, praktisk og socialt. Dine opgaver kan f.eks. være at motivere til og hjælpe med at komme ud af sengen, i bad, toiletbesøg, post, indkøb, lettere rengøring, og at tage initiativ til og deltage i forskellige aktiviteter og sociale fællesskaber.

Hjemmeside: Bytoften (herning.dk)

Lindekollegiet

Målgruppe:
Vores målgruppe er unge i alderen 18-30 år med udviklingshæmning og med eventuelle tillægsdiagnoser som en psykiatrisk diagnose. Det er unge, som har brug for stabile og trygge rammer. De unge er en del af et bofællesskab med aktiv deltagelse i daglige gøremål som indkøb, madlavning og rengøring.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal støtte den unge i at færdes i nærmiljøet, at hjælpe med praktiske ting, at sørge for at der bliver lavet aftensmad i botilbuddet, at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og at motivere og støtte til personlig pleje.

Tietgensgade

Målgruppe:
Voksne over 18 år med udviklingshæmning. Målgruppen er en del af et bofællesskab med aktiv deltagelse i daglige gøremål som indkøb, madlavning og rengøring.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal støtte vores beboere i at færdes i nærmiljøet, at hjælpe med praktiske ting, at sørge for at der bliver lavet aftensmad i botilbuddet, at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og at motivere og støtte til personlig pleje.

Tilmeld dig vikarbanken

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.