Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistenter til Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Bytoften Bo- og Aktivitetscenter søger to social- og sundhedsassistenter/sygeplejersker

Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenter som Vestjysk kraftcenter for borgere med hjerneskade og fysisk funktionsnedsættelse? Hvis ja, så har vi jobbet til dig!

I vores Bocenter har vi to ledige stillinger. Den ene er en fastansættelse på 30-35 timer pr. uge efter eget valg, den anden er et barselsvikariat på 32 timer pr. uge. Begge med start 1.september 2021 eller snarest muligt.

Bocentret er et permanent botilbud der henvender sig til voksne personer med erhvervet eller medfødt hjerneskade, der er kendetegnet ved betydelig og varig fysisk og/eller kognitiv funktionsnedsættelse. Beboerne har behov for støtte til de fleste af dagligdagens gøremål, samt at være til stede i og deltage i et fællesskab. Du vil få stor mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor pleje/sygepleje og/ eller tillærer dig ny viden. Her vil du indgå i teams som er sammensat tværfagligt. Afdelingens mål er, at støtte den enkelte borger i at være så aktiv og deltagende i sit fremtidige liv, ud fra de ressourcer og ønsker den enkelte har.

Denne stilling er med skiftende vagter, hvilket betyder at du skal forvente ca. 6 aftenvagter over 6 uger. Der er weekendvagter hver 3. weekend.

Vi forventer

  • At du er uddannet social og sundhedsassistent
  • At du er tydelig og konstruktiv i din kommunikation til borger, pårørende og kollega
  • At du har kendskab til it og er stærk i din skriftlige kommunikation
  • At du kan rumme dig selv i mødet med den hjerneskadede borger
  • At du udviser selvstændighed, overblik og ansvarlighed i opgaveløsningen
  • At du vil bidrage konstruktivt i afdelingens tværfaglige samarbejde og udvikling

Vi tilbyder

  • Et veltilrettelagt introforløb hvor du det første år deltager i intern undervisning
  • Høj faglighed hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udvikling
  • Et udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag
  • Engagerede og kompetente kolleger, der brænder for neurorehabilitering og neuropædagogik

Tiltrædelsesdatoen er snarest muligt - eller efter aftale.

Løn efter overenskomsten og principperne for Ny Løn.

Bytoften Bo- og Aktivitetscenter er et bo- dagtilbud for personer med fysiske handicap og senhjerneskader. Der er i alt 41 permanente boliger, 6 midlertidige boliger til rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, fysioterapi, aktivitetscenter, bostøtte til hjerneskadede borgere i Herning Kommune, storkøkken samt købmandsbutik.

Læs mere på Bytoftens hjemmeside

Ansøgningsfrist

1. oktober 2021 kl. 8.00.

Samtaler forventes afholdes løbende efter den 1. juli 2021.

For yderligere oplysninger

henvises til afd. leder Louise Knudsen telefon 96 28 47 46 eller på mail kobld@herning.dk

Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.


 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.