Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagoger og pædagogiske assistenter til DFH, afdeling Agerbo

Brænder du for at gøre en forskel og blive fagligt udfordret i et højt specialiseret socialpædagogisk felt – så er det dig, vi lige står og mangler.

Hvem er vi?

Agerbo er en del af Døgn og familiestøtte Herning (DFH) og er et pædagogisk døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelse, ADHD samt gennemgribende udviklings- og personlighedsforstyrrelser. Vi har 21 pladser fordelt på både døgn og aflastning.
Vi har på Agerbo mange års erfaring med at skabe det helt rigtige tilbud til det enkelte barn, båret af faglige og tydelige voksne, der kan guide og skabe forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagte støtte- og kommunikationssystemer.

Arbejdet på Agerbo kræver en stor og helt speciel værktøjskasse i arbejdet med at honorere de krav og behov, vores børn og unge har. Der stilles store krav til os mht. pædagogik, fleksibilitet og uddannelse. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at klæde nye kollegaer på til at løfte opgaven omkring børnene og de unge uanset du er nyuddannet eller har erfaring med målgruppen.

Agerbo er beliggende Haugevej 25, 7400 Herning i skønne omgivelser med masse af mulighed for udfoldelse.

Da vi vægter at kunne levere et højt kvalificeret og fagligt tilrettelagt tilbud til de børn og unge, som bor eller er i aflastning hos os, tilbyder vi grundig oplæring via introduktionsprogrammer, og føl ordninger, hvor du blandt andet skal deltage i fast tilrettelagt introdage i vores organisation.

Vi kan som din nye arbejdsplads tilbyde

 • systematisk introduktion og løbende supervision
 • et fagligt fællesskab og intern undervisning i blandt andet neuropædagogik
 • engagerede kollegaer der brænder for deres arbejde og er villige til at lære fra sig
 • arbejde hver anden weekend og skiftende vagter
 • en masse socialpædagogiske udfordringer og en organisation i udvikling og forandring med fokus på faglighed og kvalitet i ydelserne
 • skønne kollegaer der vil fællesskabet og god opgaveløsning.

Opgaver

 • En fantastisk hverdag med helt unikke børn der har brug hjælp og guidning i alle dagligdags gøremål.
 • Lære børn og unge færdigheder der bidrager til mest mulig livsduelighed og livskvalitet for den enkelte.
 • Målrettet arbejde med handleplaner, dokumentation, støttesystemer og beskrivelser med mere.
 • Bidrager til et godt samarbejde med kolleger, forældre og øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer

 • at du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent, gerne med erfaring inden for området – eller blot har viljen til at lære nyt
 • at du er struktureret og er god til at skabe overblik over arbejdet, dine opgaver og kan håndtere perioder med flere bolde i luften
 • at du kan tackle børn og unge, også når de oplever frustrationer og stiller høje krav til omgivelserne. Vi oplever børn i både fysisk og psykisk affekt, men har den tilgang, at børn og unge gør det bedste de kan, i enhver situation
 • at IT er en naturlig del af dit arbejde
 • aktiv deltagende i teamets faglige udvikling, er undrende, reflekteret, giver og søger sparring
 • at du har kørekort og er indstillet på at køre i vores busser og biler med vores børn og unge.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, der er optaget af at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, der stiller store krav til deres omgivelser, så send os en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret funktionsleder Shanna Schou på hchss@herning.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen sendes elektroniske via Herning kommunes hjemmeside senest den 28. juni 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.                 .

Løn- og ansættelsesforhold

Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.