Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til plejecenter Kastaniegården

Spændende stilling med masser af udfordringer, udvikling og godt arbejdsmiljø er ledig til besættelse 1. august 2021, eller snarest derefter.

Har du lyst til at blive en del af et godt kollegafællesskab, som sætter faglighed og værdighed højest på dagsordenen, og har du lyst til at arbejde bl.a. med mennesker med demens, så har vi stillingen til dig!

Som social og sundhedsassistent på Kastaniegården, kommer du til at arbejde med et bredt spekter af opgaver, idet vi både har beboere i ældreboliger og plejeboliger. I løbet af 2021 åbner vi et skærmet afsnit for demensramte borgere, og her vil du blive en vigtig brik i udviklingen af dette afsnit.

Vi tilbyder

  • God introduktion til opgaverne og dagligdagen. Er du nyuddannet har vi mulighed for særlig tilknytning til erfaren kollega
  • Indflydelse på egen vagtplan. Stillingen vil rumme dag- og nattevagter eller dag- og aftenvagter. Timetal efter aftale mellem 30-34 timer/uge
  • Gode kollegaer og nærværende ledelse
  • Et godt miljø for faglig udvikling og læring
  • Plads til at dine særlige interesser og kompetencer bringes i spil

Vi søger en social- og sundhedsassistent

  • med interesse for, og gerne erfaring med demens
  • der ønsker udvikling og udfordringer
  • brænder for sit fag, og som har lyst til alle fagets delelementer
  • der værdsætter et godt arbejdsmiljø, og bidrager med til et godt kollegaskab

Hvem er vi

Kastaniegården er et af Herning kommunes mindre plejecentre, med 31 lejligheder. Vi bor centralt i Aulum, hvortil der er togforbindelse fra både Herning og Holstebro.

Vi arbejder målrettet med den personcentrerede omsorg, og anvender Marte Meo tankegangen i relationen til beboerne.

Da vi har beboere både i ældreboliger og plejeboliger, er plejeopgaverne varierende, og rummer alt fra let støtte til mere plejetunge opgaver.

Er du interesseret?

Skulle du have lyst til at møde os, og høre mere om stillingen og stedet, så tøv ikke med at kontakte os – vi aftaler gerne et uforpligtende møde hvor du kan se/høre mere inden du sender din ansøgning.

Frist

Send din ansøgning elektronisk til os senest 24. juni Kl. 12.00.

Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning afsted.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Yderligere oplysninger

får du hos centerleder Lene Ravnholt, telefon 22 53 04 29 eller mail: kaglr@herning.dk

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.