Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedshjælper til Sørvad Plejecenter

Fællesskab, hyggelig atmosfære og gode kollegaer

Er du uddannet social- og sundhedshjælper og sætter du pris på værdier som nærvær, gode kollegaer, fleksibilitet og det at arbejde i en organisation hvor der er højt til loftet? Så er Sørvad plejecenter måske din kommende arbejdsplads?

Vi søger en dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper pr. 1. august 2021 til en fast stilling på 28 timer ugentlig primært i nattevagt, men med enkelte aftenvagter over et 6 ugers rul. Der arbejdes hver 3. weekend.

Sørvad plejecenter består af 20 lejligheder, hvoraf de to fungerer som aflastningspladser.
På aflastningspladserne modtager vi beboere, som har behov for enten et akut/ vurderings- eller et venteophold til en plejecenterplads.
Plejecenteret er bygget i et plan, hvilket er med til, at man som ny medarbejder hurtigt kan skabe sig et overblik.

Vi søger en stabil social- og sundhedshjælper med en solid faglig rygsæk. Om natten har man ansvaret for skabe tryghed for husets beboere og løse praktiske opgaver så som rengøring, tøjvask m.m. Ift. det psykiske og fysiske arbejdsmiljø kommer hjemmeplejen forbi og hjælper med de opgaver, hvor der kan være brug for en ekstra hånd.
Det er vigtigt at du kender dine egne begrænsninger og er god til at be´ om hjælp for at sikre beboerne den bedst mulige pleje. Akutteamet er din backup og sparringspartner om natten.

Som et af Herning kommunes mindste plejecentre kan vi tilbyde et super godt arbejdsmiljø, hvor vi giver plads til hinandens forskelligheder og hjælper hinanden med at udvikle de nødvendige kompetencer som opgavernes kompleksitet fordrer.
Vi kan tilbyde et trygt og kreativt miljø, hvor vi tør eksperimentere, afprøve nye spændende projekter og udfordre os selv og hinanden. Der er ikke langt fra ide til handling.
Kendetegnene ved Sørvad plejecenter er en høj grad af tværfaglighed, humor og gensidig respekt.

Vi søger en social- og sundhedshjælper, som brænder for ældreplejen og er motiveret for at give vores dejlige beboere en værdig tid i den sidste del af deres liv.

Er du interesseret

i at søge stillingen er du velkommen til at kontakte Centerleder Lizette Skov Kvium på telefon 29 40 40 41 eller pr. mail sopls@herning.dk

Du kan læse mere om os via dette link
https://plejecenter.herning.dk/plejecentre-i-herning-kommune/soervad-plejecenter

Ansøgningsfrist

24. juni 2021 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler

28. juni 2021

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.