Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sygeplejerske til Søglimt

Søglimt Plejecenter søger varm, kærlig og kompetent sygeplejerske

Søglimt plejecenter er under forandring. I forlængelse af disse forandringer vi vil øge den faglige kompetence i huset, derfor søger vi sygeplejersker, der kan og vil indgå i den daglige pleje ude i afdelingerne.

Kompleksiteten i plejen stiger, og det bliver ikke mindre i fremtiden, så tør du indgå i relationerne med vores beboer og pårørende, og kan du håndtere ”langtidspleje”, så skal du søge ud til Søglimt.

Vores mål for Søglimt er at skabe et hjem for beboerne, og ikke en institution, vi bruger derfor meget energi på at gøre huset til beboernes hjem, og det stiller krav til dig som medarbejder, du skal ikke være bange for at indgå i relationer med vores beboer, men skal turde at give et klem og et kram, når der er en der trænger.

Du vil som sygeplejerske blive tilknyttet en afdeling med 12-13 beboer. Dit ansvarsområde bliver den sygeplejefaglige del i afdelingen, du skal være en del af det daglige team og indgå i plejen, da en stor del af relations arbejdet bunder heri, og du skal evne at spille dine kollegaer gode og have et tæt samarbejde med afdelingslederen.

Du skal søge stillingen fordi du hviler i dig selv, er ambitiøs, elsker kompleksitet og ansvar, samtidig med at du tør bruge dig selv i det daglige arbejde med vores beboer.
Samtidig skal du kunne se, at bægeret er halv fuld og ikke halv tomt, og at der er masser af livskvalitet i den sidste del af livet - også på et plejehjem.

Som sygeplejerske har du

 • Lyst til en varieret hverdag, hvor det er vigtigt at være en fagligt velfunderet rollemodel.
 • Bred klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne fra medicinske specialer. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til de arbejdsopgaver der er. Samtidig stræber du efter at opnå den bedst mulige oplevelse for beboerne
 • Erfaring med/interesse for de sygeplejefaglige kerneydelser, der er behov for på vores afdeling - Sårpleje, dysfagi og diabetes osv.
 • Lyst og evne til at formidle, vejlede og undervise i fagstoffet
 • Evne til selvstændigt at planlægge og prioritere egne og andres opgaver, i en travl hverdag.
 • Talent for at formidle og kommunikere mundtligt såvel som skriftligt, til kolleger og kontakter ud af huset – Huslæge osv.  

Se mere i Funktionsbeskrivelsen for sygeplejersker på Plejecentre i Herning Kommune.

Du vil få

 • God, tydelig og tillidsfuld ledelse - engagerede og kompetente kolleger
 • Et udfordrende job på en arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder
 • Plads i et dygtigt sygeplejefagligt team, med tre til fire sygeplejersker
 • En forventning om, at du vil deltage i efteruddannelse i det omfang, der er behov for det
 • 30 – 37 timer ugentligt, vi er fleksible ifht dag/aften/weekend

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger

på kommunens hjemmeside https://plejecenter.herning.dk/plejecentre-i-herning-kommune/soeglimt-plejecenter

Eller ved at ringe centerleder Gerd Madsen telefon 26 21 20 88, mail: sogbm@herning.dk

Der afholdes løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted, dog senest 1. august.

Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.

Frist

1. august 2021.
 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.