Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Bygherrerådgiver til Team Byggeri

– til spændende byggeprojekter i Herning Kommune

Herning Kommune har gang i mange forskellige byggeprojekter – både store og små, hvor funktionelle, arkitektoniske og tekniske løsninger går hånd i hånd. Vi mangler lige nu en dygtig og engageret bygherrerådgiver på holdet - vil du være med?

Hvem er vi?
Vi er 18 kolleger i afdelingen Kommunale Ejendomme – og vi er fordelt på fem teams: Bygherrerådgivning, Vedligehold, Rådhusadministration, Energi og Teknik og Ejendomsadministration. Afdelingens primære opgaver er rådgivning og projektledelse ved både større og mindre byggeprojekter, planlægning og styring af vedligehold af kommunens ejendomme, energirenovering, administration af udlejningsejendomme. Herudover har vi en vigtig rolle som internt videnscenter vedrørende bygningsdrift, indeklima, arbejdsmiljø, arealoptimering og risikostyring i forbindelse med forsikringsforhold m.v.

Vi har fornyeligt skiftet arbejdsadresse til en af Herning Midtbys ældre bygninger på Bethaniagade 6, der nu er istandsat og indrettet som et moderne kontorlandskab, hvor der både er mulighed for den tværgående sparring med nærmeste kolleger, samt rum til fordybelse.

Vi arbejder sammen i et uhøjtideligt og tillidsbaseret arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt og målrettet, men hvor der også er plads til lidt god værkstedshumor i hverdagen. Vores vision er ”Sammen skaber vi bedre løsninger”, og hvor vi som bygherrerådgivere internt bidrager med at sikre et godt samarbejde og gode resultater til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Teamet har en bred aldersspredning og er en faglig stærk gruppe med arkitekter, ingeniør og bygningskonstruktører. Vi laver alt mellem idéoplæg til færdigt byggeri, men også undersøgelser/screeninger, prisoverslag på om-/til- og nybygning.

I øjeblikket er vi i gang med flere projekter, bl.a. færdiggørelse af Talentskole og yderligere halfaciliteter i Holing, nye daginstitutioner i både Snejbjerg og Lind, ny Herningsholmskolen, samt en fuldførelse af plejeboligplanen med bl.a. udvidelse af Vesterled og Rosenlund – for blot at nævne nogle af de større.

Hvem er du?

Du er en erfaren holdspiller, der har en positiv og dialogbaseret indgangsvinkel til opgaveløsningen i en stor organisation. Du vil som bygherrerådgiver blive en del af et velfungerende team, der har til opgave at styre kommunens byggeprojekter sikkert gennem alle faser fra idé til aflevering. Vi fungerer som bygherrerådgiver for hele Herning Kommune – og derfor er det nødvendigt, at du arbejder med stor sikkerhed i forhold til udbud, gerne med erfaring indenfor forskellige samarbejds- og udbudsformer.

Du repræsenterer bygherren og skal kunne føre projektet til aflevering til rette tid og kvalitet – gennem hele processen med et højt informationsniveau fra dig og tilbage til forvaltning og brugere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere med mange forskellige personalegrupper og samarbejdspartnere, at du har gennemslagskraft og samtidig kan påtage dig ansvaret for projekternes fremdrift.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende – gerne med nogle års erfaring i rygsækken.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Det praktiske

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge og ønskes besat snarest muligt og senest 1. september.
Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

Hvis du vil vide mere om os og stillingerne, er du velkommen til at kontakte bygherrerådgiverne Mari Lohne på ejdml@herning.dk / telefon 22 38 41 75, Claus Pedersen på ejdcp@herning.dk / telefon 22 38 34 55 eller afdelingsleder René Frahm Jørgensen på ejdrj@herning.dk / telefon 20 69 28 81.

Du kan finde flere oplysninger om Herning Kommune på www.herning.dk og ligeledes om forvaltningen Teknik og Miljø på www.tm.herning.dk

Ansøgningsfrist

Torsdag 24. juni 2021, kl. 12.00. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 1. juli 2021.

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.