Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Vikarer (pædagogmedhjælper) til autismeområdet

Vil du have et meningsfyldt arbejde, til en god løn og samtidig få en masse praksiserfaring som du kan skrive på dit CV? Vil du arbejde med mennesker og samtidig få indblik i det pædagogiske arbejde?
Så er det lige dig vi mangler som vikar på autismeområdet!

Vi er en organisation der rummer alle borgere med en autisme spektrum forstyrrelse under Herning Kommune. Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne for at skabe et liv med størst mulig trivsel, tryghed og meningsfuldhed. Vi har til huse 3 forskellige steder i kommunen og vi søger vikarer til alle stederne med tiltrædelse løbende.

Placeringen af stederne er i Herning midtby, hvor du finder Bofællesskabet Thrigesvej, i Snejbjerg, hvor Mosaikken Hus 1-4 ligger og på Nørrevænget i Vildbjerg.

Størstedelen af vores borgere har en autisme spektrum forstyrrelse (ASF) som betyder, at de har brug for hjælp til at strukturere mange af de dagligdags opgaver, som alle mennesker har. Det vil sige hjælp eller støtte til at købe ind, vaske tøj, rydde op, gøre rent mm.

Vi arbejder ud fra den pædaogiske tilgang KRAP, samt neuropædagogik og du vil derfor stifte bekendtskab med dette i praksis. I det daglige arbejde kan du læne dig op af vores metodebeskrivelser og dagsprogrammer, som beskriver dine opgaver, når du er på arbejde.

Som vikar hos os, vil du blive ført igennem et grundigt introduktionprogram, inden du indgår i hverdagen hos os.nDet er vigtigt at du har mod på at indgå i et samarbejde med borgerne og skabe en relation til dem.

Vi vil tilbyde dig vagter løbende. Vagterne er ofte planlagt i samarbejde med dig, men kan også komme med kort varsel ved for eksempel sygdom. Vi har vagter på forskellig længde, i hverdage, weekender og ferieperioder.

Vil du vide mere

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning eller ring til afdelingsleder Jannie Bundgård på telefon 96 28 48 58 og få mere at vide om det at være vikar i vores organisation.

Læs meget mere om os og om autismeområdet på vores hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.