Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sygeplejerske til Engholm Centret

Engholmcentret søger pr. 1. august 2021 en sygeplejerske til dagvagt 37 timer /uge.

Sygeplejersken, vi søger, skal forestå oplæring og undervisning af personalet, og sammen med det øvrige personale planlægge og forestå plejen ved komplekse borgerforløb. Sygeplejersken skal være en aktiv medspiller i de projekter hjemmet arbejder med.
Tjenestetidsplanlægning vil være en integreret del af opgaverne.

Vi søger en sygeplejerske, som kan se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne, pårørende og personale, og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi søger en sygeplejerske, som er motiveret og ydmyg overfor den grad af kompleksitet som opgaverne fordrer hos den enkelte beboer. Vi forventer at du har geriatriske kompetencer og brænder for at undervise og medvirke til en højkvalitet i plejen.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde fantastiske kollegaer, hvor vi kan regne med hinanden og stå skulder ved skulder, når dagene er travle.
Personlig og faglig udvikling har høj prioritet, for at vi kan matche de krav og udfordringer, vi møder i hverdagen.

Er du interesseret i at søge stillingen og ønsker du at se plejecenteret, så tøv ikke med at kontakte Centerleder Helle Sørensen på telefon 22 11 22 03 eller på mail eghhe@herning.dk.

Ansøgningsfrist

Den 26. juni 2021 kl. 8.00
Ansættelsessamtaler: I dagene umiddelbart efter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.