Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Grundforløb 2 SOSU og Hovedforløb

"Jeg drømmer om at arbejde med mennesker og gøre en forskel!”

- Er det dine tanker, så skynd dig at læse videre herunder!!

Vi søger løbende elever til optag på Grundforløb 2 og venter spændt på din ansøgning.

Grundforløb 2 giver dig muligheden for at skabe en karriere som Social- og Sundhedshjælper eller Social- og Sundhedsassistent. Og har du overvejet at arbejde indenfor dette fag, at der er ingen tvivl om at du er på rette vej når du læser dette opslag.

Med en Social- og Sundhedshjælper- eller Social- og Sundhedsassistentuddannelse bliver du en del af frontpersonale der i dén grad gør en forskel for de borgere der har brug for praktisk hjælp og personlig pleje.

Social- og Sundhedssektoren mangler medarbejdere – også i fremtiden! Og vi søger elever med ansættelse på sammenhængende uddannelsesaftale på Grundforløb 2 og hovedforløb.

Se her hvilket muligheder Grundforløb 2 giver dig.

Du kan også læse om at være elev i Sundhed og Ældre, Herning Kommune på vores hjemmeside
Vi glæder os til at se din ansøgning!

De bedste hilsner Ditte og Marian – Uddannelseskonsulenter i Sundhed og Ældre

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.