Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sommerferieafløsere til Vesterled Plejecenter - midt i Herning by

Er du i gang med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, og kunne du tænke dig at få noget erfaring og viden på dit CV? Eller har du interesse for faget, og har lyst til at prøve det af i en periode, i trygge omgivelser? Vesterled Plejecenter mangler afløsere til sommerferieugerne 28, 29, 30, 31 - 2021. Du kan også starte tidligere hvis du har lyst til det. Både dagvagter og aftenvagter. Ring og få en snak med Bodil… Måske er det lige dig vi mangler?

Som afløser har du

  • Minimum holdt din 18. års fødselsdag, og tænkt at nu er du moden og fornuftig
  • Lyst til plejeopgaver, hvor man kommer tæt på andre mennesker
  • Har overblik og kan holde hovedet koldt, også i pressede situationer
  • Kan tage initiativ, er imødekommende og behagelig at omgås

Du vil få

  • Grundig oplæring og intro til området
  • God, tydelig og tillidsfuld ledelse - Engagerede og kompetente kolleger
  • Et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed

På Vesterled bor 88. ældre med fantastisk beliggenhed midt i Herning, i et gennemtænkt arkitekttegnet byggeri. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve/bo miljøer, hvor vi laver mad, spiser og hygger sammen. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Du kan få yderligere oplysninger om Vesterled på Kommunens Hjemmeside, eller ved at ringe til planlægger Bodil Astrup på telefon 20 90 41 17 eller mail vedbu@herning.dk.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.