Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social - og sundhedsassistent til afdeling i udvikling

”Vil du være en del af en afdeling i udvikling, i et hus hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så er det dig vi søger! ”

Vi har gang i den på Vesterled Plejecenter. Vi har de sidste måneder arbejdet med vores værdier og organisering, i en proces sammen med kommunens HR-afdeling. Med udgangspunkt i dette har MED-udvalget besluttet at sammenlægge seks afdelinger til tre, og prioriterer nærledelse og andre nye tiltag på afdelingerne.

Du vil blive tilknyttet 2. sal med 32 boliger, heraf fire af boligerne er ægtepar- lejligheder. Der er omkring 20. faste tværfaglige kollegaer knyttet til hver afdeling, både sygeplejersker, assistenter og hjælper samt pædagogisk personale.

Vi søger en kollega der vil være en aktiv medspiller i udviklingen og har interesse i teamsamarbejde og evt. i vejlederarbejdet med eleverne i en fast stilling, primær dagvagt pr. 1. juni '21 eller snarest derefter. Arbejdstiden er kl. 7-13/15 og 30 timer om ugen.

Som social – og sundhedsassistent har du

 • lyst til en varieret hverdag, hvor det er vigtigt at være en faglig velfunderet rollemodel
 • vilje til samarbejde og vidensdeling
 • kompetencer til at være med til at skabe trygge, effektive og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb
 • mestre pårørendesamarbejde på højeste niveau
 • lyst til at give meningsfyldte aktiviteter for beboere
 • lyst til at være vejleder for elever.

Du vil få

 • tydelig god og tillidsfuld ledelse – Tæt sparring med kolleger og leder
 • et udfordrende og spændende job, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed
 • plads i et team, hvor respekt og tillid skal præge samarbejdet
 • mulighed for at være med til at præge den omfattende udviklingsproces.

Vil du vide mere?

På Vesterled bor 88 ældre med fantastisk beliggenhed midt i Herning, i et gennemtænkt arkitekttegnet byggeri. Hverdagen er bygget op om velfungerende leve/bo miljøer, hvor vi laver mad, spiser og hygger sammen. Vesterled har ingen aflastning eller skærmede pladser.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at kontakte
 • Afdelingsleder, Maritta Pedersen vedym@herning.dk, Mobil 61 93 76 99 (Mellem 10 - 15)
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende en ansøgning. Dog forventer vi at have holdet sat senest den 1.juli.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.