Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent / sygeplejerske til Engholmcentret

Da to af vores dygtige medarbejdere skal på barsel, søger vi en social-og sundhedsassistent og en sygeplejerske til barselsvikariater på 30 timer ugentlig,
i dag- og aftenvagt, pr. 1. september 2021 eller efter aftale.

Der arbejdes hver 3. weekend.

Vi forventer at de medarbejdere, vi søger, brænder for den ældre borger og har et stort hjerte for beboere med demens og evner at værne om beboernes og de pårørendes livssituation, hvor loyalitet og gensidig tillid er de bærende værdier også i kollegasamarbejdet.

Vi søger medarbejdere, som kan se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne og samtidig evner at se vigtigheden i det tværfaglige samarbejde.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor vi kan regne med hinanden og står skulder ved skulder, når dagene er travle.
Personlig og faglig udvikling har høj prioritet, for at vi kan matche de krav og udfordringer, vi møder i hverdagen. Der er ledelsesmæssig og kollegial opbakning til kompetenceudvikling.

Flere informationer

Er du interesseret i at søge en af stillingerne og ønsker du at se plejecenteret, så tøv ikke med at kontakte centerleder Helle Sørensen på telefon 22 11 22 03 eller pr. mail eghhe@herning.dk

Ansøgningsfrist

30. juni 2021 kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler: i ugen umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.
 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.