Gå til sidens indhold
Billedet viser Herning Kommune i en given situation. Klik for at gå til Herning Kommune forside.

Dansklærer til Sunds skole - afd. Skalmejevej

Vi søger en dansklærer, som også kan og vil varetage andre fag gerne natur/teknologi og billedkunst.
Du kommer til at undervise i indskolingen og på mellemtrinnet i afdelingen på Skalmejevej. Du vil få en delt klasselærerfunktion og læse de fleste timer på 2. årgang

Skalmejeafdelingen er bygget i 1980 og er en åbenplan-skole, hvilket giver muligheder og inspiration til at nytænke pædagogiske tilgange til læring på tværs af klasser/årgange. Der er sjældent langt fra pædagogisk tanke til handling.

Vi prioriterer trivsel og teamsamarbejde højt, og du vil derfor blive en del af nogle engagerede og dynamiske læringsfællesskaber.

Vi forventer, at du

  • har evner og vilje til at indgå i et samarbejde om læring og trivsel i fællesskabet og for det enkelte barn – blandt andet gennem brug af data
  • er åben og ærlig med et positivt menneskesyn
  • er motiveret for at arbejde med refleksion af egen og kollegaers praksis
  • kan indgå i meningsfulde fællesskaber
  • i mødet med barnet kan være rolig, nysgerrig og hjælpsom

Vi tilbyder

  • en skole med dygtige og engagerede kolleger
  • et team med høj grad af nærvær og engagement
  • en skole hvor hjælpsomhed, god stemning og god omgangstone er fremherskende
  • fleksibel tilrettelæggelse af din forberedelsestid
  • mulighed for faglig og personlig udvikling

Om Sunds Skole:

Sunds Skole ligger i et aktivt og stærkt lokalområde nord for Herning med gode tilkørselsveje fra Viborg, Skive, Silkeborg, Holstebro og Herning. Vi har ca. 650 elever fordelt på tre matrikler – to i Sunds og én i Ilskov. På Ilskov-afdelingen og på Skalmejevej har vi 0.-6. klasse, og på Nøddevej har vi 0.-9. klasse med to specialklasser. Der er tilknyttet SFO alle steder.

Skolen er i en spændende fusionsproces med fokus på at skabe det bedste børnetilbud i Sunds-området. Officielt starter den nye skole 1. august, hvor der vil være fælles ledelse og fælles bestyrelse for alle tre matrikler. I løbet af det første år vil der blive arbejdet intensivt med at harmonisere skolens pædagogiske linje og udvikle fælles værdier og mål. Skolen vil inddrage både elever, forældre og personale i denne proces for at sikre, at alle stemmer bliver hørt, og at de bedste løsninger bliver fundet. Målet er at skabe en skole, hvor trivsel, læring og udvikling går hånd i hånd, og hvor alle elever føler sig set, hørt og værdsat.

Kontakt og ansøgning:

Vi vil meget gerne fortælle mere om stillingen og vores skole, så ring gerne og book et besøg, så vi kan fremvise skolen. Ring til skoleleder Boris Loftager på telefon 21 60 53 71 eller afdelingsleder Anita Lund Birkkjær på mobil 22 95 33 50.

Ansættelse pr. 1. september – gerne før.

Frist

Ansøgningsfrist er søndag den 11. august.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.