Gå til sidens indhold

Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune

Vi søger ekstra hænder på vores værksted og depot

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads med stor variation i hverdagen, bundet sammen af stærkt teamwork, så mangler Brand & Redning Sønderjylland snarest en god medarbejder med hænderne skruet rigtigt på, til vores værksted og depot.

Vores team på værksted og depot servicerer i alt 32 brandstationer i Haderslev, Tønder og Aabenraa Kommune. Vi står for renovering, opbygning og udskiftning af køretøjer, samt vedligehold og kontrol af beredskabets materiel. Derudover udfører vi selv årlige eftersyn af vores udstyr, og i vores arbejde lægger vi stor vægt på vores tre grundværdier; ordentlighed, omhu og omtanke.

Vores værksted er et alsidigt værksted, som dækker over mange forskellige opgaver, og for at lykkes i denne stilling skal du kunne se dig selv i nedenstående.

Vi forventer at du:
 • Har hovedet og hænderne på rette sted og til tider kan arbejde i et hektisk miljø
 • Har lyst til at samarbejde med vores uddannelsesafdeling, så stationerne kan gennemføre de årlige øvelser, samt uddannelse af nye brandfolk
 • Kan tage ansvar, så vi sikre at vores brandstationer altid er klar til nye opgaver
 • Har kørekort kategori B og meget gerne C

Vi ønsker os at du:
 • Har en mekaniker uddannelse eller lignende, men dette er ikke et krav
 • Har flair for el arbejde eller erfaring inden for opbygning af større køretøjer
 • Kan indgå i et stærkt team, hvor samarbejde, fleksibilitet og sammenhold er væsentlige drivkræfter

Vi tilbyder dig:
 • En hverdag i et stærkt beredskab med varierende opgaver og stor berøringsflade
 • At blive en del af et stærkt team
 • Et job med stor grad af frihed under ansvar
 • Daglig arbejdstid mandag til torsdag 07:00-15:00, fredag 07:00-12:00. Der kan lejlighedsvis forekomme opgaver uden for dette tidsrum
 • En arbejdsplads der vægter trivsel højt
 • Løbende kompetence udvikling
 • En fordelagtig sundhedsforsikring og frugtordning

Om Brand & Redning Sønderjylland
Brand & Redning Sønderjylland er et kommunalt ejet § 60-selskab mellem kommunerne Haderslev, Tønder og Aabenraa.

Vi er kommunernes fælles myndighed i forhold til det forebyggende og afhjælpende redningsberedskab. Samtidig udfører vi forskelligartede opgaver for vores ejerkommuner, så som vægteropgaver og installation og servicering af indbrudsalarmer på kommunale bygninger, førstehjælpsuddannelse m.v.

Vi rykker ud til mere end 1000 indsatser årligt. og gennemfører omkring 700 årlige brandsyn, på i alt ca. 1000 brandsynsobjekter. Vi er 30 fastansatte, 8 deltidsansatte indsatsledere, 16 servicevagter, ca. 40 timelønnede instruktører og omkring 870 frivillige og deltidsansatte brand- og redningsfolk fordelt på 32 brandstationer.
Hos Brand & Redning Sønderjylland arbejder vi ud fra vores tre grundværdier som er ”ordentlighed, omhu og omtanke” og vi bestræber os på, altid at løse vores opgaver og møde andre ud fra disse tre ord. Det er derfor vigtigt for os at du kan identificere dig selv med de tre grundværdier og inddrage dette i dit arbejde.

Yderligere oplysninger kan findes på Brand & Redning Sønderjyllands hjemmeside www.brsj.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny løn. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers arbejdsuge. Tiltrædelse snarest.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for operativ drift Dennis Harder Hafstrøm på tlf.: 40 22 90 05.

Ansøgning
Hvis ovenstående har vakt din interesse så send os din ansøgning og CV via linket senest den 12. august 2024. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 22. august 2024.

Brand & Redning Sønderjylland ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, nationalitet og seksuel orientering til at søge stillingen.

I Aabenraa Kommune har vi løbende brug for nye kolleger, der kan bidrage til kommunens fortsatte udvikling. 

Kommunens mission er, at vi sammen skaber Det Gode Liv.

Er du tilflytter, vil vi gerne, at du falder hurtigt og godt til. Derfor har vi en række tilbud til dig - og dem der eventuelt flytter med.