Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Sygeplejerske til ferieafløsning - Hjemmesygeplejen Skive/Højslev

Har du lyst til at bringe din faglighed i spil og opleve hvad Hjemmesygeplejen har at byde på, så har vi i Hjemmeplejen Skive/Højslev en stilling som sygeplejerske til sommerferieafløsning ledig.

Vi arbejder hver dag med det mål, at vi vil give vores borgere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Lyder det som noget for dig? Så er den perfekte mulighed her!

Vi søger sommerferieafløser til Hjemmesygeplejen på 37 timer eller efter aftale, gerne i blandede vagter, da vores dygtige sygeplejersker naturligvis også skal holde ferie.

Hjemmesygeplejen Skive/Højslev består af 3 hjemmeplejeområder og 2 sygeplejeklinikker.

Som sommerferieafløser i Hjemmesygeplejen vil du blive grundig introduceret til opgaverne og blive tilknyttet ét af de 3 hjemmeplejeområder, hvor du arbejder sammen med erfarne sygeplejersker.

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt

Der er sjældent to dage der er ens i hjemmeplejen. Både borgerne, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give vores borgere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv. Vi er sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne. Når du er kommet godt i gang, vil fokus være, at vi sammen skaber mulighed for at vores borgere kan få et godt og værdigt liv. Konkret betyder det, at vi tager udgangspunkt i borgerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne trivsel, udvikling og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte områdelederne i hjemmesygeplejen: Charlotte Lunde Andersen telefon 24 87 80 39, Birgitte Andersen på telefon 21 57 98 72 eller Gerda Andersen på telefon 20 34 30 22

Du kan læse mere om hjemmeplejen på po.skive.dk

Kom og vær en del af vores fantastiske sygeplejeteam i Skive/Højslev. Vi glæder os allerede til at modtage din ansøgning!

Ansættelsesdato – i perioden juni, juli og august

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og efter aftale med dig.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.