Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

SSA til Område 2 - Oddense Plejecenter

Skal dit næste job være på et mindre plejecenter, der har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Oddense Plejecenter er smukt beliggende ved indkørselsvejen til Oddense overfor kirken.  Vi arbejder hver dag med dét mål, at vi vil give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt liv.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Vi har 19 moderne boliger og gode lyse fællesarealer. Fællesrummet er huset hjerte, hvor der er mulighed for socialt samvær for beboerne, hvilket vi vægter højt. Vi har et tæt samarbejde med plejehjemmets velfungerende Venneforening. Huset har sit eget køkken. Personalegruppen består af unge og ældre og personer er flere køn. Vi har en god mangfoldighed.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed.

Vi søger en social og sundhedsassistent som vil deltage i uddannelse af elever og vi tilbyder den uddannelse, du i den forbindelse har behov for.
Udvikling er et nøgleord hos os, vi er nysgerrige og arbejder løbende med forskellige udviklingsprojekter. Vi har brug for, at du bidrager med din faglighed.

I øjeblikket har vi særlig fokus på
  • Triagering: Vi afholder daglige møder, hvor vi drøfter hver enkel beboers situation og behov
  • At vores dokumentation understøtter og medvirker til at sikre fagligheden
  • Den rehabiliterende tankegang: Vi støtter beboerne i at leve et så selvstændigt liv så muligt, så længe som muligt

Det kan du forvente hos os

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning. Du vil møde en kultur, hvor vi har stor opmærksomhed på hinanden.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed.

Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med områdeleder Hanne Jeppesen på telefon 31 91 50 39.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Du kan læse mere om vores plejecentre på www.po.skive.dk

Ansættelsesdato: 1. August 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist

Mandag den 15. juni 2023 kl. 8.00

Samtaler forventes afholdt løbende

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.