Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Fritidsjobber til Rødding Plejecenter

Er du 15 til 17 år, og vil du have et fritidsjob nogle timer om ugen?
Vi søger unge til fritidsjobs på Rødding Plejecenter ca. 12 timer om ugen. Arbejdstiden er eftermiddage og tidlig aften, lørdage og helligdage og efter aftale med dig, da arbejdet selvfølgelig skal passe med din skolegang.

Du skal hjælpe til med forskellige praktiske opgaver på plejecenteret, for eksempel at dække bord, servere mad, vaske op og lettere rengøring. En del af arbejdet går også ud på at lave ting sammen med beboerne på plejecenteret - for eksempel at gå en tur, tage med på indkøb eller spille et spil.

Arbejdsopgaverne

Som fritidsjobber skal du være med til at aflaste de andre medarbejdere på plejecenteret, så der bliver mere tid sammen til hver enkelt beboer. Dine arbejdsopgaver er inden for nedenstående tre hovedområder. Det er tanken at du skal være sammen med beboerne i størst muligt omfang. Opgaverne kan for eksempel være følgende
  1. Opgaver i køkkenet og spisestuen; dække bord, anrette og servere mad og rydde op og vaske op efter maden.
  2. Oprydning og opfyldning; lægge rent vasketøj på plads, vande blomster og lettere rengøring af for eksempel indgangspartier, personalerum, beboerstuer og hjælpemidler.
  3. Beboer-omsorg; det kan for eksempel være at du sidder med ved bordet, når de ældre spiser. Beboer-omsorg handler også om at lave ting sammen med de ældre. Det kan f.eks. være at gå en tur, tage med på indkøb, spille kort eller læse avis.

Arbejdstiden

Arbejdstiden er 12 timer om ugen. Vi forestiller os, at arbejdstiden mest er hverdage om eftermiddagen og tidligt aften samt lørdage og helligdage. Vi er fleksible, og det er vigtigt at din arbejdstid passer sammen med din skolegang.

Introduktion

Det er vigtigt, at du får en god start hos os. Derfor har vi en mentor på hvert plejecenter, som du kan gå til med spørgsmål. Når du starter, vil du blive vist rundt på plejecenteret og møde beboerne.

Derudover vil vi også tage en snak om følgende
  • Hvad sker der når man bliver ældre, hvilken adfærd kan du møde hos beboerne og hvordan taler du med de ældre beboere? Vi vil også fortælle dig om sygdommen demens, som flere af vores beboere er ramt af i større og mindre grad.
  • Hvilke opgaver skal du løse, hvornår skal du møde ind, hvad får du i løn og hvad med ferie?
  • Vi tager også en generel snak om hvilke forventninger, vi har til dig som kollega.
  • Vi har en politik om brug af mobiltelefon i arbejdstiden, som vi vil fortælle dig om
  • Vi vil også tale om etik, moral og tavshedspligt.

Løn og ansættelsesvilkår

Som fritidsjobber vil du være timelønnet. Det vil sige, at din arbejdstid aftales løbende, så det passer ind i din skolegang. Hvis du er forhindret i at møde til en aftalt vagt, for eksempel hvis du er syg, får du ikke løn for vagten. Du vil få løn efter overenskomst, og du vil være omfattet af ferielovens regler.

Hvis du er 15 år, så får du 62 kr. i timen. Hvis du er 16 og 17 år, så får du 75 kr. i timen.
Du vil få et tillæg på 15 kr. pr. time (uanset din alder), når du arbejder efter kl. 18 på hverdage eller på lørdage og helligdage.

Yderligere oplysninger

Vil du eller dine forældre vide mere om fritidsjobs på plejecentrene i Skive Kommune, så læs mere på kommunens hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdeleder på Rødding Plejecenter Anette Sørensen på telefon 20 34 30 93 eller mail ASRE@Skivekommune.dk.

Hvordan søger jeg?

Du skal sende din ansøgning via nedenstående link senest 24. juni

Inden du starter som fritidsjobber vil både du og dine forældre blive informeret om arbejdet og om hvad det vil sige at arbejde på et plejecenter. Dine forældre skal godkende din ansættelse og underskrive din ansættelseskontrakt på vegne af dig, da du er under 18 år.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.