Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Ferieafløsere til Pleje & Omsorg

Pleje & Omsorg søger afløsere til sommerferien – primært fra uge 25 og frem til uge 37.
Det er også muligt at få timer i løbet af foråret på nogle af arbejdspladserne, f.eks. aften- og weekendarbejde, efter aftale. Hvis du holder et sabbatår, er der også mulighed for at blive hos os efter sommeren og arbejde i dit sabbatår.


Er du over 18 år – og stabil, ansvarsfuld og hjælpsom? Og har du lyst til at arbejde med mennesker? Så er det dig vi mangler som afløser i sommerferien.

Vi tilbyder en god løn på minimum 137,27 kr. pr. time. Derudover er der følgende tillæg:
Aftentillæg mellem kl. 17 og 23.00: + 42,55 kr. pr. time.
Lørdage mellem kl. 8-24.00: + 41,18 kr. pr. time
Søndage mellem kl. 00 og 24.00: + 68,64 kr. pr. time

Herudover tilbyder vi, at du kan få erfaring på dit CV samt øvelse i at samarbejde – både med dine kollegaer og borgerne.

Vi søger afløsere til forskellige opgaver, som alle går ud på at støtte og hjælpe vores ældre med at opretholde en god hverdag. Både hjemmeplejen og vores 16 plejecentre søger afløsere.

I ansøgningen skal du skrive, hvilken periode du søger arbejde, og angive de uger, hvor du kan arbejde. Hvis du ønsker at holde en uges ferie eller to i løbet af sommeren, er vi også åbne for det. Skriv det også gerne i din ansøgning.

Vil du vide mere?

Du kan du læse mere om opgaverne samt se hvor hjemmeplejen møder ind og hvor vores plejecentre ligger på Pleje & Omsorg Skives hjemmeside. Det kan have betydning i forhold til transport til og fra arbejde for dig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Hanne Bistrup på telefon 21 59 51 53 eller på mail hban@skivekommune.dk.

Samtaler

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og efter aftale med dig.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.