Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Vikarer og sommerferieafløsere til Botilbuddet Limfjordsbakken

Er du en ambitiøs studerende, arbejdssøgende eller er du interesseret i nye udfordringer? Så er du måske vores nye kollega!

Limfjordsbakken søger dygtige afløsere til dag-, aften- og weekendarbejde i sommerferieperioden og derefter.

Om Os

Botilbuddet Limfjordsbakken betjener en mangfoldig gruppe voksne borgere med erhvervede hjerneskader eller andre lidelser i hjernen, hvilket resulterer i en bred vifte af kognitive og fysiske funktionsnedsættelser. Vi stræber efter at tilbyde enestående pleje og støtte til vores beboere, deres livskvalitet og velvære er vores højeste prioritet.

Arbejdsopgaver

Som en del af vores team vil dine opgaver bl.a. være at hjælpe og støtte borgerne i alt hvad et liv indeholder, samt støtte til aktiviteter på Limfjordsbakken og med ledsagelse ud af huset.

Vi Tilbyder

Vi giver dig den nødvendige oplæring, og du vil aldrig være alene på arbejde. Dine erfarne kollegaer vil altid være der for at støtte dig. For den rette ansøger, er der mulighed for ansættelse på fast timetal frem til januar 2025.

Kvalifikationer

Vi søger en engageret og pålidelig person, der kan starte fra uge 20. Det forventes, at der er mange timer hen over sommerferien, og fleksibilitet vil derfor blive værdsat.

Yderligere Information

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores leder, Susanne Amalie Thomassen på telefon 20 98 46 73 eller stedfortræder Mette Bak Jeppesen på telefon 50 75 01 35.

Ansøgningsfrist

Stillingsopslaget er aktivt indtil den 31. maj 2024. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.