Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

SSA til område 2 - Balling Plejecenter

Vil du være en del af et tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag med dét mål, at vi vil give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til dagvagter og/eller aftenvagter.
Vi arbejder generelt med at skabe en attraktiv arbejdsplads, derfor tilbyder vi timetal efter aftale med dig. Der arbejdes hver anden weekend.
Ansættelse pr. 1. juni eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette til stillingen.

Balling Plejecenter har plads til 25 beboere. Der anvendes kontaktpersonsordning og der afholdes beboerkonferencer. Du vil indgå i et tæt samarbejde med husets øvrige faggrupper, hvor du kan få sparring med social- og sundhedsassisterne samt husets centersygeplejerske.

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed

Vi forventer, at du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse, så du kan løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder løbende med forskellige udviklingsprojekter, der skal medvirke til at vi er rustet til udfordringerne på sundhedsområdet.

Det er for eksempel
 • Triagering
  Vi afholder daglige møder, hvor vi drøfter hver enkel beboers situation og behov
 • Projekt Livets Afslutning
  Vi er med i et toårigt projekt, der handler om hvordan vi kan give syge beboere en værdig afslutning på livet på deres egne præmisser
 • Den rehabiliterende tankegang
  Vi støtter beboerne i at leve et så selvstændigt liv så muligt, så længe som muligt
 • Elektronisk dokumentation
  Vi dokumenterer via vores omsorgssystem Nexus
 • Personcentreret omsorg
  Vi bliver undervist i personcentret omsorg og arbejder efterfølgende efter den særlige metode i forhold til vores beboere

Udover dine faglige kompetencer, så vægter vi også dine personlige kompetencer højt

Der er sjældent to dage der er ens på et plejecenter. Du kan forvente, at der ofte er travlt og derfor er det vigtigt at du trives i et højt tempo. Både beboere, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af dig og din indsats. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. Vi løfter i flok og stræber efter at gøre os umage hver dag og vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål; at give vores beboere de bedste muligheder for et godt og værdigt ældre liv. Det gør vi ud fra en anerkendende og respektfuld tilgang til både beboerne, deres pårørende og til hinanden som kollegaer. Samtidig er vi sammen om at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løser tingene gennem dialog.

Det kan du forvente hos os

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

Når du er kommet godt i gang, vil fokus være at vi sammen tilrettelægger plejen og den praktiske hjælp med udgangspunkt i beboerens situation og i kommunens kvalitetsstandarder. Samarbejde med beboerne og deres pårørende altid tager udgangspunkt i respekt, ansvar og livskvalitet.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne trivsel, udvikling og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere,

så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme ud og se plejecenteret efter aftale med områdeleder Karen Høyer på telefon 20 34 30 10.

Du kan læse mere om vores plejecentre på www.po.skive.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist

24. april 2024.


 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.