Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Datateknikerelev med speciale i infrastruktur til Skive Kommune

Er du på udkig efter tekniske udfordringer? Er du på udkig efter en elevplads i en teknologisk kompleks arbejdsplads, hvor du får en bred uddannelse? Er du på udkig efter hurtigt at få ansvar og opgaver, der kræver selvstændighed, vedholdenhed og evne til at afslutte? Så er elev hos Skive Kommune svaret.
Som elev vil du deltage i at modernisere, optimere, supportere, administrere kommunens digitale løsninger. Vi har et hybridt IT-miljø med en blanding af on-premise og cloud-løsninger med ambitioner om at hæve vores niveau på cybersikkerhedsområdet.

Vores forventninger

  • Det er en fordel, hvis du har gennemført en ungdomsuddannelse som STX, HTX eller lign.
  • Du har gennemført hovedforløb 2 med speciale i infrastruktur eller hele IT-supporteruddannelsen med tilfredsstillende resultat.
  • Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Du er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk.
  • Du skal kunne læse og forstå teknisk engelsk.
  • Du har et stort ønske om at lære systemadministration og blive specialiseret i IT-infrastruktur.
  • Du er pålidelig og mødestabil.
  • Du er særdeles villig til at få arbejdet fra hånden og vil lægge energi i din uddannelse hos os.

Vi tilbyder

Hos Skive Kommune får du en alsidig og udfordrende elevplads på en spændende arbejdsplads. Du kommer til at indgå i vores team af infrastruktur- og supportspecialister. Du vil her deltag i et bredt spektrum af systemadministratoropgaver og supportopgaver. Dine opgaver vil blandt andet bestå i at arbejde med netværksudstyr, servere, opsætning af computere, MDM-systemer, generel fejlfinding, planlægning og dimensionering. Du vil få opgaver med udkørende support og arbejde i IT-Service med support af brugerne vi vores ITSM-system. Du kommer endvidere til at løse opgaver på egen hånd. Du vil hos os få stor indsigt ind driften af et stort It-område med høj kompleksitet. Du vil komme til at arbejde med og stifte bekendtskab med mange af markedets største leverandørers it-produkter bl.a. fra Cisco, Microsoft, VMware, FortiNet, NetApp. Skive Kommune benytter sig af markedets nyest løsninger for at løfte opgaven på bedste vis både sikkerhedsmæssigt og driftsmæssigt på it-området.

Du skal lykkes sammen med hele afdelingen

Du vil blive en del af hele IT & Digitalisering, som består af 17 personer. Afdelingen er opdelt i tre teams, Team Infrastruktur, Team Support og Team Digitalisering & Informationssikkerhed. Du vil primært skulle løse opgaver i Team Infrastruktur og Team Support. Du bliver en del af et arbejdsmiljø med spændende og varierede opgaver, hvor det er vigtigt, at du er passioneret og gerne deler din viden med kollegaer. Du vil referere til souschef Thomas Liholm Harring, som du har løbende sparring og kontakt med. Du kommer som det første igennem et introduktionsprogram til kommunen, afdelingen og de systemer, du skal arbejde med.

Skal det være dig?

Der er ansøgningsfrist den 21. april 2024.
Vi afholder samtaler i uge 17.

Stillingen ønskes besat snarest.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Thomas Liholm Harring på telefon 29 69 62 02 / mail thlh@skivekommune.dk eller IT- & Digitaliseringschef, Peter Molbæk på telefon 25 79 85 32 7/ mail pmol@skivekommune.dk.

Stillingen er en fuldtidsstilling med flekstidsordning.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst.

Fysisk vil du have arbejdsplads på Skive Kommunes rådhus.

Du skal have kørekort, da du skal kunne yde support på kommunens mange adresser. Der skal forevises straffeattest. Dokumentation for relevant uddannelse ønskes vedlagt ansøgningen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.