Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

To sygeplejersker Hjemmeplejen Skive/Højslev

Hjemmeplejen Skive/Højslev søger to sygeplejersker til hhv. sygeplejeklinik og hjemmesygeplejen

Vil du være en del af et tværfagligt team, der kendetegnes ved høj faglighed og som har fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø? Vi arbejder hver dag for at skabe et sundt, aktivt og værdigt liv for vores borgere.
Lyder det som noget for dig?

Vi søger to sygeplejersker på 37 timer eller efter aftale, fortrinsvis i dagvagter og enkelte aftenvagter, for nuværende. Den ene stilling skal fortrinsvis være i vores sygeplejeklinik samt indgå i weekendvagterne i området. Den anden stilling er fortrinsvis hos borgere i eget hjem, som ikke kan komme i vores klinikker.

Det bedste ved at være i hjemmeplejen

Hos os bliver du en del af et team, hvor vi hjælper hinanden på tværs af faggrupper. Du vil få et stort ansvar, og vi har brug for din viden og dine kompetencer. Til gengæld kan vi tilbyde en god og tryg arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og godt sammen.
Mød Katrine, Maria og Tina og hør hvorfor de arbejder i hjemmeplejen

Vi lægger vægt på både din faglighed og din personlighed

Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske, så du kan løse opgaverne på et højt fagligt niveau. Udvikling er et nøgleord hos os og vi tilbyder løbende kompetenceudvikling indenfor relevante områder. Vi er nysgerrige og arbejder løbende med forskellige udviklingsprojekter, der skal medvirke til at vi er rustet til udfordringerne på sundhedsområdet.
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi en grundig og individuel introduktion til opgaverne samt en mentorordning, så du får en fast kollega, som du kan gå til med spørgsmål.

I Skive Kommune har vi fokus på udvikling, trivsel og ordentlighed

Vi arbejder ud fra værdierne udvikling, trivsel og ordentlighed – det betyder blandt andet at vi har værdibaseret ledelse og en lav magtdistance. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen og en feriefond.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere,

så er du velkommen til at kontakte områdeleder Gerda Andersen på telefon 20 34 30 22.

Læs mere om Pleje & Omsorg og hvilke opgaver vi løser på vores hjemmeside

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsesdato

1. februar 2024.

Ansøgningsfrist

17. december 2023.
Samtaler forventes afholdt 20. december
 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.