Gå til sidens indhold

Skive Kommune

Skive Kommune

Børneformidler til Skive Bibliotek

Skive Bibliotek søger ”børnebogstosse” med stærke relations- og formidlingsevner.

Elsker du litteratur i alle afskygninger? Er du fuld af gode og skæve ideer til, hvordan man formidler til børn i alderen 0-15 år? Og har du lyst til at være med på et engageret hold af kollegaer, der har det sjovt og godt med hinanden, og som sætter en ære i at inspirere, hjælpe og skabe gode rum for vores besøgende i biblioteket? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger en dygtig og erfaren børneformidler, der elsker at formidle til børn. Du har flair for at inddrage dem, uanset om du står foran en skoleklasse, børnehave/vuggestue eller dagplejer. Derudover er du med til at skabe og udvikle indhold til vores sociale medier både foran og bagved kameraet, så et kendskab til det er et plus.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Arbejde med børnelitteraturen og formidling
 • Være med til at skabe legende og nytænkende børne- og kulturaktiviteter
 • Være relationsskabende børneformidler i små som store samarbejdsopgaver med kollegaer, samarbejdspartnere og borgere
 • Udvikle og skabe fedt indhold til bibliotekets SoMe
 • Deltage i traditionelle biblioteksopgaver som vagter på bibliotekets betjeningssteder – dog primært i børnebiblioteket

Ønskeliste

 • Du har erfaring med at arbejde på et bibliotek
 • Du har erfaring i at arbejde med børn mellem 0-15 år
 • Du brænder for børnelitteratur og kan sætte dig selv i spil i din formidling af denne
 • Du er en del af holdet i bibliotekets makerspace, ”Opfinderiet” – gerne med særlig fokus på syning og håndarbejde
 • Du kan være Cand.Scient.Bibl., Bibliotekar D.B., kulturformidler, lærer eller have anden pædagogisk erfaring
 • Du er en absolut holdspiller og ved, hvordan man får andre med – kollegaer som borgere

Vi tilbyder en arbejdsplads med ”højt til loftet” med 27 kollegaer med forskellig uddannelsesbaggrund, men med en fælles passion for at møde bibliotekets besøgende i øjenhøjde og med et højt serviceniveau. Vi samarbejder om opgaverne, og du vil derfor indgå i forskellige arbejdsfællesskaber på tværs af hold. På Skive Bibliotek arbejder vi både projektorienteret med fokus på det netværksskabende og borgerinddragende, og samtidig driftsorienteret med daglige vagter i børnebiblioteket i samvær med børnene og deres familier.

Skive Bibliotek består af et hovedbibliotek, bogbus og LåneRiget. Hovedbiblioteket er bygget i 2007 – et utroligt dejligt, lyst hus med masser af muligheder, solceller på taget og udsigt til fjorden. Bogbussen kører ud til hver en krog i kommunen og tager hver uge med færgen til naturskønne Fur. LåneRiget er en ombygget skurvogn, som på skift besøger byer i oplandet med bøger og fællesskabsgivende initiativer.

Stillingen er på 35-37 timer – du bedes i din ansøgning angive dit ønskede timetal, med ansættelse 1. februar 2024 på biblioteket i Skive. Der følger 1-2 ugentlige aftenvagter samt lørdagsvagt hver 4. lørdag (og søndag i vinterperioden) med. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes bibliotekschef Vita Debel på mail vide@skivekommune.dk, telefon 99 15 70 71 eller mobil 40 50 76 40, eller souschef Niels Terkildsen på mail nter@skivekommune.dk, telefon 99 15 70 72 eller mobil 22 37 33 47.

Ansøgningsfrist

8. december 2023.
Ansættelsessamtalen forventes gennemført 14. december 2023. Du vil få udleveret en case ½ time før samtalen, vi stiller et lokale til rådighed til forberedelsen af denne.

Der afholdes evt. anden samtalerunde 18. december 2023 efter behov.

Til ansøgningen vedlægges CV og kopi af eksamensbevis, udtalelser m.v.

Søg stillingen via jobopslag på Skive Kommunes hjemmeside.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.